Knight Online (2:00 26-01-2016 Start)

Tworze temat, taki zbiórkowy do ogarnięcia nadchodzącego serwera steam Knight Online

Ja jestem zainteresowany tym by pograć, ktoś jeszcze się pisze?

Robię ankietę jaką stronę podjąć El Morad (ludzie) czy Karus (orkowie), jeśli by się zebrało więcej ludzi by zacząć razem grać.

Z tego co czytałem na steam to 70-80% Turków będzie raczej po stronie Karus.

Ja chciałbym bardzo zagrać grę mile wspominam choć nie grałem dużo tu też rodzi się pytanie czy grając weekendowo, jestem w stanie prędzej czy później coś osiągnąć, dodam iż zależy mi przede wszystkim na PvE, jeśli chodzi o nacje to oczywiście El Morad. I jeszcze jedno pytanie o której godzinie jest przewidywane otwarcie servera, bo nie wie czy czekać do godz. 00.00. ^^

Masz w nazwie tematu :v 2:00 26-01-2016 Start, KO to grindownik, więc trzeba trochę się nasiedzieć nim coś się osiągnie.

Ze sie wam chce w takie zabytki ^_^

Quaku obecnie nie ma w co grac takze ludzie wracaja do gier gdzie content jest wieczny. Sam osobiscie chyba zaczne w to grac.

Powiem szczerze, że serwery są zapełnione a spoty też prawie wszędzie zajęte. Ogólnie gra mi się spodobała, jest parę rzeczy, które mnie denerwują, ale po prostu jest to starsza gra, więc nie ma co narzekać. Grałem w tą nowszą wersje z rok , może pół roku temu i też wspominam ją dobrze(Kingdom Online)^_^.

Tworze temat, taki zbiórkowy do ogarnięcia nadchodzącego serwera steam Knight Online

Ja jestem zainteresowany tym by pograć, ktoś jeszcze się pisze?

Robię ankietę jaką stronę podjąć El Morad (ludzie) czy Karus (orkowie), jeśli by się zebrało więcej ludzi by zacząć razem grać.

Z tego co czytałem na steam to 70-80% Turków będzie raczej po stronie Karus.