Knight Online Powrót po latach

Szukam Ludzi z doświadczeniem i bez w tą grę chcących rozpocząć swoją przygodę od zera i stworzyć jakieś fajne polskie community w tej grze. I pograć razem pare ładnych miesięcy.

Knighta chyba nie muszę nikomu przedstawiać a osoby mniej zorientowane moga sprawdzić na stronie głównej.

Jeżeli jest ktoś kto grał w tą grę, a żadne inne mmorpg nie daje mu takiej frajdy z gry jak KO to zapraszam.

Z miejsca jak by były osoby grajace jeszcze na MYKO pozdrowienia dla ekipy OutsiderS.

Moje doświadczenie w KO to od 2003 do 2013 roku. Osoby zainteresowane wspólną zabawą zapraszam odzywajcie się tutaj.

Wersja gry : USKO

Serwer Midgard Side: Karus (lub ewentualnie inny do dogadania)

Niema Wymagań do Lvli puki co bo liczy się comunitty przedewszystkim!!

Zobaczmy ile by było chętnych :)

piszę sie!

Grałem w KO w czasach kiedy nie dostawało się itemów z questów, a moradon wyglądało nieco inaczej(rok 2005 około) :P Dawno dawno temu więc obecnie pewnie nie bardzo będę ogarniał, ale zobaczę jak to wygląda :) zawsze też grałem po stronie el morad, ale to może właśnie dobrze, że będzie jakaś zmiana :)

A czemu akurat serwer Destan? Ja bym się ładował na najbardziej zaludniony, a na taki wygląda Midgard.

Z czystej ciekawości - dalej to wygląda tak, że 90% graczy jedzie na botach/cheatach, czy coś devsi to ogarnęli? Kiedyś nawet sporo w knighta grałem, ale jak wypuścili event (ten taki gdzie każdy ma takiego samego chara z takimi samymi skillami i się bije między sobą) to mnie totalnie odrzuciło jak wszyscy włazili w ściany.

Bardzo chetnie zagram, jesli ktos moze nich poda Swoje niki ja podam tylko tylko stworze postac

KO :> grałem kiedy bylem 12sto letnim smarkiem :> Jeszcze po kafejkach sie chodziło aby modem nie żarł impulsów :D

Najstarsza gra mmorpg :>

Trochę sie zawiodłem na aionie - z chęcią spróbuję ko :>

Jestem dostępny na teamspeaku (pod tym samym nickiem) - wiec zapraszam, zaraz założe nam kanał i rozkręcimy ekipe :)

Panowie polatałem pare dni po destanie wbiłem troche lvli analizowałem rynek i chyba jednak lepiej zacząć grę na sewerze midgard(w miare nowym) jezeli chodzi o sytuację ekonomiczną. Razem z znajomymi tam własnie uderzamy. Jedyny minus serwer jest caly czas przepełniony i trzeba kupic premke co najmniej bronz ( ok 30zl) zachecam do gry troche nas tam sie wybiera :)

Z tego co widzę to Midgard ma 3 kanały i kolejki mniejsze od tych na Destanie :)

czyli bez premki też idzie wbić. Ja zaczynam z tym serverem od piątku lub soboty. Jeszcze pare osób z real sie uzbiera z starych ekip z KO i calkiem spore grono osób sie wybiera

Gdybym chciał dołączyć do zacnego towarzystwa, pod jakimi nickami szukać i na jakim serwerze?

Midgard ja mam nick: furman

cos to odzywajcie się w grze się zorganizujemy

ja rowniez zaczalem gre na serverze midgard mam nick "GaisPL" jesli ktos moze mi pomoc to bede bardzo wdzieczny poniewaz jestem poczatkujacy

Szukam Ludzi z doświadczeniem i bez w tą grę chcących rozpocząć swoją przygodę od zera i stworzyć jakieś fajne polskie community w tej grze. I pograć razem pare ładnych miesięcy.

Knighta chyba nie muszę nikomu przedstawiać a osoby mniej zorientowane moga sprawdzić na stronie głównej.

Jeżeli jest ktoś kto grał w tą grę, a żadne inne mmorpg nie daje mu takiej frajdy z gry jak KO to zapraszam.

Z miejsca jak by były osoby grajace jeszcze na MYKO pozdrowienia dla ekipy OutsiderS.

Moje doświadczenie w KO to od 2003 do 2013 roku. Osoby zainteresowane wspólną zabawą zapraszam odzywajcie się tutaj.

Wersja gry : USKO

Serwer Midgard Side: Karus (lub ewentualnie inny do dogadania)

Niema Wymagań do Lvli puki co bo liczy się comunitty przedewszystkim!!

Zobaczmy ile by było chętnych :)