Kochane forumowe kobitki

Wszystkie mamy , babcie , dziewczyny , kochanki , żony , córki , kuzynki , koleżanki , ciocie - To wasze święto więc życzę wam zdrowia i szczęścia w życiu . Wielu sukcesów zawodowych jak i innych - niech wam słońce zawsze świeci a wiatr nigdy nie wieje w oczy . Wszystkiego Najlepszego :**

Ja też się dołączam:) Wszystkiego najlepszego:)

UWAGA poniżej prezent dla Was :P

13.png

Ja wam wręczam złotego kałacha, w celu obrony przed ruskimi. Abyście jak najdłużej żyły.

rio.jpg

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

I ja dołączam się do życzeń.

Drogie panie w tym wyjatkowym dniu życzę Wam wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i radości, łagodnego okresu i życia bez stresu, spełnienia waszych marzeń i pozytywnych wrażeń.

Pozdrawiam bardzo serdecznie,

SB Hanz

Wszystkiego naj dla @Abraxus, @Hasira, @Sewei i naszego najlepszego moda, naszej gwiazdki, @NorthernStar !! Spełnienia marzeń dziewczyny.

Ps przepraszam jeżeli inne Panie poczuły się urażone tym, że je nie wymieniłem, ale składam życzenia w dniu kobiet tylko tym które znam/kojarzę.

Pozdrawiam

8_marca_dzien_kobiet.jpg

@up - nie wiem czy wiesz, ale wstawiłeś szowinistyczny w swoim wydźwięku obraz. Gdybym był kobietą to raczej bym się obraził za to. Po pierwsze - dlaczego wszędzie róż? Bo tak naprawdę kobieta jest do ściery? Po drugie - "najskrytszych marzeń"? Żeby facet zaczął sprzątać?

Resumując: sugerujesz kobietom, że są od sprzątania:D

To jest lepsze poza tym:

381847-bigthumbnail.jpg

Wszystkiego najlepszego kobiety. :D Aby gracze w MMO dalej traktowali was jak obiekt kultu(albo nie wierzyli i brali was za facetów :D)!

I po staroświecku - kwiaty:
nDkHwXu.jpg

Wszystkie mamy , babcie , dziewczyny , kochanki , żony , córki , kuzynki , koleżanki , ciocie - To wasze święto więc życzę wam zdrowia i szczęścia w życiu . Wielu sukcesów zawodowych jak i innych - niech wam słońce zawsze świeci a wiatr nigdy nie wieje w oczy . Wszystkiego Najlepszego :**