Wszystkie mamy , babcie , dziewczyny , kochanki , żony , córki , kuzynki , koleżanki , ciocie - To wasze święto więc życzę wam zdrowia i szczęścia w życiu . Wielu sukcesów zawodowych jak i innych - niech wam słońce zawsze świeci a wiatr nigdy nie wieje w oczy . Wszystkiego Najlepszego :**
Kochane forumowe kobitki
Ja też się dołączam:) Wszystkiego najlepszego:)
UWAGA poniżej prezent dla Was

Ja wam wręczam złotego kałacha, w celu obrony przed ruskimi. Abyście jak najdłużej żyły.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
I ja dołączam się do życzeń.
Drogie panie w tym wyjatkowym dniu życzę Wam wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i radości, łagodnego okresu i życia bez stresu, spełnienia waszych marzeń i pozytywnych wrażeń.
Pozdrawiam bardzo serdecznie,
SB Hanz
Wszystkiego naj dla @Abraxus, @Hasira, @Sewei i naszego najlepszego moda, naszej gwiazdki, @NorthernStar !! Spełnienia marzeń dziewczyny.
Ps przepraszam jeżeli inne Panie poczuły się urażone tym, że je nie wymieniłem, ale składam życzenia w dniu kobiet tylko tym które znam/kojarzę.
Pozdrawiam

@up - nie wiem czy wiesz, ale wstawiłeś szowinistyczny w swoim wydźwięku obraz. Gdybym był kobietą to raczej bym się obraził za to. Po pierwsze - dlaczego wszędzie róż? Bo tak naprawdę kobieta jest do ściery? Po drugie - "najskrytszych marzeń"? Żeby facet zaczął sprzątać?
Resumując: sugerujesz kobietom, że są od sprzątania:D
To jest lepsze poza tym:
![]()
Wszystkiego najlepszego kobiety. Aby gracze w MMO dalej traktowali was jak obiekt kultu(albo nie wierzyli i brali was za facetów
)!
I po staroświecku - kwiaty:
Wszystkie mamy , babcie , dziewczyny , kochanki , żony , córki , kuzynki , koleżanki , ciocie - To wasze święto więc życzę wam zdrowia i szczęścia w życiu . Wielu sukcesów zawodowych jak i innych - niech wam słońce zawsze świeci a wiatr nigdy nie wieje w oczy . Wszystkiego Najlepszego :**