Kod do HOTS

Witam otóż przegrałem życie bo nie udało mi się dostać klucza :(

Może mi ktoś przesłać na pw albo email: zenek0328@wp.pl

Na g2a jest za 14zł. Naprawdę to taki duży wydatek jeśli się tak chcę w nią zagrać?

Też bym prosil jakby ktoś miał ;p

Na g2a jest za 14zł. Naprawdę to taki duży wydatek jeśli się tak chcę w nią zagrać?

Moim zdaniem tak, bo czemu mam płacić za coś co mógłbym mieć za darmo, gdyby nie to, że ludzie nie zamierzający grać brali po kilka kluczy z zamiarem sprzedaży.

P.S. Sam mam w nosie te klucze, ale niedobrze mi się robi jak myślę o tych polaczkach, które brały ile mogą tylko dlatego, że darmowe.

Moim zdaniem tak, bo czemu mam płacić za coś co mógłbym mieć za darmo, gdyby nie to, że ludzie nie zamierzający grać brali po kilka kluczy z zamiarem sprzedaży.P.S. Sam mam w nosie te klucze, ale niedobrze mi się robi jak myślę o tych polaczkach, które brały ile mogą tylko dlatego, że darmowe.

Dziwna logika. Może dlatego, że to było po prostu losowanie? Kto miał szczęście, ten wylosował? Nie wiem dlaczego cię to tak bardzo boli. Nie wiem również skąd masz takie info, że ktoś brał po kilka kluczy na sprzedaż? Bo Ty byś tak zrobił? Ja wylosowałem klucz, ale niestety po 10 minutach zakończyłem grę. Oddałbym Ci klucz, żebyś otarł łzy ale niestety nie mogę "odpisać" klucza od swojego battle.netu...

Ah....

Kiedy czytam posty w tym typie to zawsze mam ochotę wkleić taką grafikę.

Na pm nikt nie da. Jest to ryzykowne, bo niewiadomo czy klucz będzie użyty, czy zmarnowany. Lepiej dawać w statusach.

Dziwna logika. Może dlatego, że to było po prostu losowanie? Kto miał szczęście, ten wylosował? Nie wiem dlaczego cię to tak bardzo boli. Nie wiem również skąd masz takie info, że ktoś brał po kilka kluczy na sprzedaż? Bo Ty byś tak zrobił? Ja wylosowałem klucz, ale niestety po 10 minutach zakończyłem grę. Oddałbym Ci klucz, żebyś otarł łzy ale niestety nie mogę "odpisać" klucza od swojego battle.netu... Ah....Kiedy czytam posty w tym typie to zawsze mam ochotę wkleić taką grafikę.

Dziś na forum rozdawali klucze za darmo. sam nie brałem, bo po co mi i tak bym w to nie grał, teraz żałuję bo bym mógł jakiemuś znajomemu dać, a po tym jak się skończyły na statusach, targowisku i allegro od zaje*ania ofert sprzedaży. Ja się pytam po co ktoś brał klucz, jeśli nie chciał grać. Przecież po to były rozdawane, żeby dać możliwość wypróbowania gry, a nie zarobku. Odnośnie informacji o ilość to mam ją od znajomego, który sam 3 zdobył..

Jeśli chodzi o tę grafikę to powinieneś sobie ją ustawić w sygnaturce, biorąc pod uwagę Twoje wieczne niezadowolenie wszystkim - wnioskując po wypowiedziach.

Dziś na forum rozdawali klucze za darmo. sam nie brałem, bo po co mi i tak bym w to nie grał, teraz żałuję bo bym mógł jakiemuś znajomemu dać, a po tym jak się skończyły na statusach, targowisku i allegro od zaje*ania ofert sprzedaży. Ja się pytam po co ktoś brał klucz, jeśli nie chciał grać. Przecież po to były rozdawane, żeby dać możliwość wypróbowania gry, a nie zarobku. Odnośnie informacji o ilość to mam ją od znajomego, który sam 3 zdobył..Jeśli chodzi o tę grafikę to powinieneś sobie ją ustawić w sygnaturce, biorąc pod uwagę Twoje wieczne niezadowolenie wszystkim - wnioskując po wypowiedziach.

Moje wieczne niezadowolenie wszystkim? Hmm.... no to zacytuję:

P.S. Sam mam w nosie te klucze, ale niedobrze mi się robi jak myślę o tych polaczkach, które brały ile mogą tylko dlatego, że darmowe.

Nie obchodzi mnie to, że jakiś dzieciak weźmie 100 kluczy i sprzeda potem na allegro. Nie mam z tego powodu nudności ani innych schorzeń na samą myśl. Wziąłem, wypróbowałem - gra nie przypadła mi do gustu. Za to ty masz dziwny ból na samą myśl o jakieś bliżej nieokreślonej osobie z bliżej nieokreśloną ilością kluczy. Ja sam zarabiam na tyle dobrze, że mi by się nawet nie chciało robić aukcji za te parenaście złotych na klucz. Oddałbym swój klucz gdyby nie był przypisany.

Nie mam z tego powodu nudności ani innych schorzeń na samą myśl.

Wszystko co piszą w Internecie bierzesz dosłownie :D?

Baal widzisz to twój problem że ci nie przeszkadza bo przez takich ludzi np ja nie mam klucza.

Baal widzisz to twój problem że ci nie przeszkadza bo przez takich ludzi np ja nie mam klucza.

Baal bardzo zawinił, odpowiedział w tym temacie i stał się gorszy od ludzi, którzy sprzedają po kilkadziesiąt kluczy.

Baal bardzo zawinił, odpowiedział w tym temacie i stał się gorszy od ludzi, którzy sprzedają po kilkadziesiąt kluczy. Mądra wypowiedź.

Wiesz ja to rozumiem. Czasem na kimś trzeba wyładować swoją frustrację. Klucz w moim przypadku spełnił swoją rolę. Zaprezentował mi grę, która mi się nie spodobała z kilku względu. Boli mnie jedynie, że nie mogę oddać komuś tego nieszczęsnego klucza. Może jakbym stworzył osobne konto dla HOTS to kto wie...

Witam otóż przegrałem życie bo nie udało mi się dostać klucza :(

Może mi ktoś przesłać na pw albo email: zenek0328@wp.pl