Kod do wierzchowca z CDA 2/2014

No elo

Sprawa wygląda w ten sposób. Nie mam pojęcia czy kod dalej działa czy też nie. Sam go nie używałem, ale mógł wygasnąc czy coś w ten deseń. Więc jeśli ktoś wie coś na ten temat czy dalej jest przydatny, to niech mnie uświadomi.

Jeśli jednak jest jeszcze użyteczny to organizuje losowanie.

Zasady są proste. Piszemy post o treści:

"umbra dej koda, jesteś najfajniejszym modemmój numer to XXX"

W miejsce XXX stawiamy losową liczbę od 1-100.

Dziś wieczorem około 20-21 użyje generatora liczb i osoba, która była najlbiżej liczby wylosowanej otrzyma kod.

Każdy pisze tylko jednego posta dotyczącego losowania. Inne będą nagradzane warnem za offtop (chyba, że ktoś chce poinformować, że ten kod to już można wyrzucić).

POWODZENIA!

Jeśli ktoś wie czy kod na 50 zł do AGE OF WULIN z CDA 09/2013 działa, to niech pisze, to jutro będzie kolejne losowanie.

No elo

Sprawa wygląda w ten sposób. Nie mam pojęcia czy kod dalej działa czy też nie. Sam go nie używałem, ale mógł wygasnąc czy coś w ten deseń. Więc jeśli ktoś wie coś na ten temat czy dalej jest przydatny, to niech mnie uświadomi.

Jeśli jednak jest jeszcze użyteczny to organizuje losowanie.

Zasady są proste. Piszemy post o treści:

"umbra dej koda, jesteś najfajniejszym modemmój numer to XXX"

W miejsce XXX stawiamy losową liczbę od 1-100.

Dziś wieczorem około 20-21 użyje generatora liczb i osoba, która była najlbiżej liczby wylosowanej otrzyma kod.

Każdy pisze tylko jednego posta dotyczącego losowania. Inne będą nagradzane warnem za offtop (chyba, że ktoś chce poinformować, że ten kod to już można wyrzucić).

POWODZENIA!