Kod Margonem - CD Action

Mam problem kupiłem sobie dzić świeżutki magazyn CD Action - najbardziej zależało mi na kodzie z Margonem. Otwieram wchodzę do gry wpisuje kod a tu:

Kody promocyjne z CD-Action!

Kup październikowy magazyn CD-Action za jedyne 15.99zł i ciesz się prezentami o wartości 50 SŁ! W numerze (oprócz tekstu o Margonem!) zajdziesz unikalny kod. Wpisz go tutaj i otrzymaj 20SŁ oraz pakiet przedmiotów!

* Podany kod został już wykorzystany.

Strasznie się wkurzyłem ! Opakowanie było nie tkniete - kupiłem w empiku. Wiecie może co z tym zrobić?

Jest może ktoś taki kto kupił CD Action a nie gra w Margonem to chętnie bym przyjoł i się ucieszył - PW

Proszę o pomoc...

Napisz do CD-Action. My nic na to nie poradzimy.

Tutaj ci nikt nie pomoże jedyne wyjście napisac do cd-action i udowodnic dowód zakupu i kod który nie działa.

Ok. Tylko gdzie jak mam do nich napisać. Na ich stronie nie widzę kontaktu. Nakierowalibyście mnie? Może znajdzie się ktoś komu kod nie potrzebny.

Ich forum?

"- bo oczywiscie to wina CDA, ze jakis cwaniaa ci spisal kod z twego egz. pisma jak np. lezal w sortowni albo na polce? Zglos sie do Ghosta, sfoc plytke z kodem (zeby byl kod czytelny) i zobaczymy kto go uzywa i od kiedy, on dostanie bana, ty zapewne nowy kod. Ale lepiej narzekac, niz zaczac dzialac, nie?"

Ghosta? Można jaśniej, mógłbyś mi dokładnie wytłumaczyc?

Jutro mam zamniar udać się do empiku można uda się dostać nową gazetke.

warn_ico.png
Warn za doublepost. - Avitus

O matko czy te pokolenie już nic samemu nie umie znaleźc niedługo nie będziecie umieli zawiązac butów.

Reklamacja : http://www.cdaction.pl/ekstra/reklamacje

Napisałem reklamacje , teraz czakam na odpowiedz. Byłem w empiku i wlasnie powiedzeli mi zeby do nich pisac.

a może ma ktoś na zbyciu taki kodzik?

Mam problem kupiłem sobie dzić świeżutki magazyn CD Action - najbardziej zależało mi na kodzie z Margonem. Otwieram wchodzę do gry wpisuje kod a tu:

Kody promocyjne z CD-Action!

Kup październikowy magazyn CD-Action za jedyne 15.99zł i ciesz się prezentami o wartości 50 SŁ! W numerze (oprócz tekstu o Margonem!) zajdziesz unikalny kod. Wpisz go tutaj i otrzymaj 20SŁ oraz pakiet przedmiotów!

* Podany kod został już wykorzystany.

Strasznie się wkurzyłem ! Opakowanie było nie tkniete - kupiłem w empiku. Wiecie może co z tym zrobić?

Jest może ktoś taki kto kupił CD Action a nie gra w Margonem to chętnie bym przyjoł i się ucieszył - PW

Proszę o pomoc...