Kod na BMW M3 GTR NFS World

Mam w garści niepotrzebny mi kod do Potrzeby Prędkości- Świat. Jest on ważny do 15 sierpnia br. Zasady konkursu są następujące:

Należy pokazać mi swoją postać z gry Diablo III w formie screena z ekranu wyboru postaci Musi ona być na poziomie hardcore. Ten, który pokaże mi postać na najwyższym poziomie- wygrywa. Konkurs trwa do 10 lipca, godziny 13:24. Każdy screen będzie weryfikowany, oszustwo skończy się dyskwalifikacją. Screen ma być pokazany w temacie. Good luck!

A ten kod to jak bym wpisał teraz to auto mam do 15?

Nie dajcie się nabrać ;D W CDA jest klucz na to auto,a screen potrzebny mu do innego konkursu w tej gazecie ;<

Strona 89 w CDA-macie mój kod 7YQB-798W-KDJK-DVXS :)

@UP

Kod jest na 7 dni. A możesz go użyć do 15 sierpnia

Ręce opadają na takie GIMBUSY

Łapcie też mój kod jak komuś potrzebny: 7YQB-798W-KDJK-DVXS

warn_ico.png
Bardzo fajnie, ale nie musisz kopiować kodu, który podał feni, bo jest to bezczelne nabijanie postów. Otrzymujesz warna. -Revolutio

Wygląda na to, że warn bezpodstawny, bo w moim CDA jest taki sam kod. W każdym razie konkurs kontynuujemy, a nagrodą jest tym razem satysfakcja.

Mam w garści niepotrzebny mi kod do Potrzeby Prędkości- Świat. Jest on ważny do 15 sierpnia br. Zasady konkursu są następujące:

Należy pokazać mi swoją postać z gry Diablo III w formie screena z ekranu wyboru postaci Musi ona być na poziomie hardcore. Ten, który pokaże mi postać na najwyższym poziomie- wygrywa. Konkurs trwa do 10 lipca, godziny 13:24. Każdy screen będzie weryfikowany, oszustwo skończy się dyskwalifikacją. Screen ma być pokazany w temacie. Good luck!