Kod na pakiet kart

Witam. Dzisiaj po zakupie dodatku do diablo 3, w srodku zauwazylem maly prezencik w postaci darmowego pakietu kart do gry HEARTHSTONE. Osobiscie w hearthstona nie gram wiec chetnie oddam ten kod. Kod podaje nizej wiec kto pierwszy ten lepszy.

Jezeli wezmiesz kod napisz jakis post, zeby inne osoby mogly sie o tym dowiedziec i nie probowaly juz bezsensownie go wpisywac.

KOD : 9721291981173320157958057

A wiec kto bedzie pierwszy ? :D

Dziekuje bardzo przyda sie kilka nowych kart .

Jakby ktos jeszcze grajacy w d3 mial taki pakiecik to chetnie bym sie nim zaopiekowal gdyby mi takowy wyslal na pw, dziekuje z góry pieknie : D

Z chęcią przyłącze się do wspólnego żebru, jeśli ktoś ma to prosiłbym o PM z kodem. Dziękuje z góry.

Mi też się przyda :)

I ja chętnie przyjmę :)

Pan da Pan da kodzik :)

Ja również przyjmę kluczyk :)

ja takze ale najlepiej na pw :D

I ja i ja i ja! XD ale piszcie na PW :)

Jak coś zostało chętnie powiększe moją kolekcje kart .

Ja mam jescze 2 kodziki na pakiet kart

Jakby ktoś miał jakiś kodzik to chętnie wyżebrzę. Może poleci z niego coś fajnego w końcu :< Z góry dziękuję! ^^

Nie zaszkodzi napisać, że proszę o kodzik ^^

Witam. Dzisiaj po zakupie dodatku do diablo 3, w srodku zauwazylem maly prezencik w postaci darmowego pakietu kart do gry HEARTHSTONE. Osobiscie w hearthstona nie gram wiec chetnie oddam ten kod. Kod podaje nizej wiec kto pierwszy ten lepszy.

Jezeli wezmiesz kod napisz jakis post, zeby inne osoby mogly sie o tym dowiedziec i nie probowaly juz bezsensownie go wpisywac.

KOD : 9721291981173320157958057

A wiec kto bedzie pierwszy ? :D