yyy, graliśmy w tibię
a tak serio też się zgłaszam:S
yyy, graliśmy w tibię
a tak serio też się zgłaszam:S
Ja chciałbym zagrać z saint's row 3 ponieważ zawsze chciałem poczuć te emocje gdy biegnie się gołym i nap*ierdala się różowym narządem wiecie xD
Ten post przekonuje Cie iz jestem jedynym godnym bojownikiem swiatlosci aby otrzymac kopie gry
Oo! Co za okazja! Chciałbym tą gierke.. abym mógł spędzić fantastyczne zakręcone chwile z kolegami grając w tą za***iście zajebistą gierkę! Można się przy niej zrelaksować, wypocząć i wybuchnąć śmiechem. No i kto by nie chciał pobiegać sobie po mapce z dildo w łapach xD
Dobry Wieczór!
Właśnie przeglądałem sobie forum i natknąłem się na twój post. Nie jestem tutaj częstym bywalcem, ale mózg podpowiedział mi, żebym wszedł, a więc jestem! Zauważyłem konkurs. Tak sobie myślę... Czemu nie? Zawsze warto próbować. W Saints Row The Third jeszcze nie grałem, lecz podziwiałem jak Skkf nagrywał ową grę. Nie jestem jakimś wielkim no-lifem, ale lubię pograć i poznawać fabułę gry. Posiadam konto Steam i na nim kilka-kilkanaście zaklinaczy czasu. Ja osobiście delektuję się grą, staram się przechodzić ją jak najdłużej, zawsze dąże to tego, żeby wykonać wszystkie misje poboczne. Bardzo chciałbym wygrać ten konkurs i zyskać tą grę. Nie grałem jeszcze w żadną wersje Saints Rowa, więc z wielką chęcią spróbuję i bardzo chciałbym rozegrać misje, w której ratujemy Olafa i wszyscy są nadzy. Moja postać napewno będzie kobietą, preferuję bronie laserowe i czarne dresiki.
Dziękuję. To tyle. Życzę powodzenia wszystkim uczestnikom konkursu, a tobie miłego snu.
Paaaa!
Mam nadzieję, że oglosisz kto wygrał (tak wiem, lekki off top)
Mam nadzieję, że oglosisz kto wygrał (tak wiem, lekki off top)
Również czekam
Chyba się nie doczekamy ;/
Bardzo was przepraszam, wiem ze wyniki miały być po 23 jednak zasnelem.. :/ Gratuluje Yuriel ! Zgłoszę się na PW.
NIEEEEEEEE!
Gratulacje : )
NIEEEEEEEE!
Niech zginie... Chcesz go zabić i zabrać mu kod? ;c
Bardzo was przepraszam, wiem ze wyniki miały być po 23 jednak zasnelem.. :/ Gratuluje Yuriel ! Zgłoszę się na PW.
tak naprawdę nie powinien wygrać nikt, bo mówiłeś, że doublowane posty nie będą brane pod uwagę, czyli nie wliczając tych postów 20-stym postem jest post któregoś z Panów wyżej po tym jak już zamieściłeś wyniki ale tak czy siak gratuluje.
tak naprawdę nie powinien wygrać nikt, bo mówiłeś, że doublowane posty nie będą brane pod uwagę, czyli nie wliczając tych postów 20-stym postem jest post któregoś z Panów wyżej po tym jak już zamieściłeś wyniki ale tak czy siak gratuluje.
Generalnie to powinien wziąć pierwszy post każdej osoby i z tej liczby wylosować. Dlatego się zdziwiłem, że 27 postów O,o
Generalnie to powinien wziąć pierwszy post każdej osoby i z tej liczby wylosować. Dlatego się zdziwiłem, że 27 postów O,o
Generalnie to mój konkurs i moje zasady. Powiedziałem ze jak ktoś napisze 2 komentarze to wezmę pod uwagę tylko ten 1 czyli jak bym wylosował numer jego drugiego komentarza losował bym ponownie.
Generalnie to mój konkurs i moje zasady. Powiedziałem ze jak ktoś napisze 2 komentarze to wezmę pod uwagę tylko ten 1 czyli jak bym wylosował numer jego drugiego komentarza losował bym ponownie.
Więc generalnie zasady o kant ajuch rozbić
Więc generalnie zasady o kant ajuch rozbić
Nic nie wnosisz do tematu wiec odpuść.
Sprawa wygląda tak ze kolega Yuriel jak narazie nie odpisuje mi a nawet wiadomości nie przeczytał wiec jak do 23-24 kolega się nie odezwie losuje kolejna osobę.
Podbijam Jak narazie zero kontaktu mimo ze wygrany był już na forum. Wiadomość nie odczytana.
Jest nadzieja.
Kurcze nie wiem czy to fair jest :/ Bo nic o żadnym czasie nie mówiłem.. Ale jednak widzę ze koleś coraz na forum wbija a wiadomości nie czyta tak jak tego tematu :/
Okej poprzedni zwycięzca się nie zgłosił wiec wylosowałem innego, trochę innym systemem po prostu spisałem każdego po kolei od początku postu i wylosowałem ! Brawo Gitarrek21 !!
Masz czas do jutra wieczora żeby odpowiedzieć na PW i odebrać kluczyk.