Kod steam do Saint's row The Third!

yyy, graliśmy w tibię :D

a tak serio też się zgłaszam:S

Ja chciałbym zagrać z saint's row 3 ponieważ zawsze chciałem poczuć te emocje gdy biegnie się gołym i nap*ierdala się różowym narządem wiecie xD

warn_ico.png
Wulgaryzm ~ NS

Ten post przekonuje Cie iz jestem jedynym godnym bojownikiem swiatlosci aby otrzymac kopie gry

Oo! Co za okazja! Chciałbym tą gierke.. abym mógł spędzić fantastyczne zakręcone chwile z kolegami grając w tą za***iście zajebistą gierkę! Można się przy niej zrelaksować, wypocząć i wybuchnąć śmiechem. No i kto by nie chciał pobiegać sobie po mapce z dildo w łapach xD

Dobry Wieczór! :)

Właśnie przeglądałem sobie forum i natknąłem się na twój post. Nie jestem tutaj częstym bywalcem, ale mózg podpowiedział mi, żebym wszedł, a więc jestem! Zauważyłem konkurs. Tak sobie myślę... Czemu nie? Zawsze warto próbować. W Saints Row The Third jeszcze nie grałem, lecz podziwiałem jak Skkf nagrywał ową grę. Nie jestem jakimś wielkim no-lifem, ale lubię pograć i poznawać fabułę gry. Posiadam konto Steam i na nim kilka-kilkanaście zaklinaczy czasu. Ja osobiście delektuję się grą, staram się przechodzić ją jak najdłużej, zawsze dąże to tego, żeby wykonać wszystkie misje poboczne. Bardzo chciałbym wygrać ten konkurs i zyskać tą grę. Nie grałem jeszcze w żadną wersje Saints Rowa, więc z wielką chęcią spróbuję i bardzo chciałbym rozegrać misje, w której ratujemy Olafa i wszyscy są nadzy. :lol: Moja postać napewno będzie kobietą, preferuję bronie laserowe i czarne dresiki.

Dziękuję. To tyle. Życzę powodzenia wszystkim uczestnikom konkursu, a tobie miłego snu.

Paaaa! :ph34r:

Mam nadzieję, że oglosisz kto wygrał :P (tak wiem, lekki off top)

Mam nadzieję, że oglosisz kto wygrał (tak wiem, lekki off top)

Również czekam

Chyba się nie doczekamy ;/

Bardzo was przepraszam, wiem ze wyniki miały być po 23 jednak zasnelem.. :/ Gratuluje Yuriel ! Zgłoszę się na PW.

WAfXflf.jpg

NIEEEEEEEE! :(

Gratulacje : )

NIEEEEEEEE!

Niech zginie... Chcesz go zabić i zabrać mu kod? ;c

Bardzo was przepraszam, wiem ze wyniki miały być po 23 jednak zasnelem.. :/ Gratuluje Yuriel ! Zgłoszę się na PW.

tak naprawdę nie powinien wygrać nikt, bo mówiłeś, że doublowane posty nie będą brane pod uwagę, czyli nie wliczając tych postów 20-stym postem jest post któregoś z Panów wyżej po tym jak już zamieściłeś wyniki :) ale tak czy siak gratuluje.

tak naprawdę nie powinien wygrać nikt, bo mówiłeś, że doublowane posty nie będą brane pod uwagę, czyli nie wliczając tych postów 20-stym postem jest post któregoś z Panów wyżej po tym jak już zamieściłeś wyniki ale tak czy siak gratuluje.

Generalnie to powinien wziąć pierwszy post każdej osoby i z tej liczby wylosować. Dlatego się zdziwiłem, że 27 postów O,o

Generalnie to powinien wziąć pierwszy post każdej osoby i z tej liczby wylosować. Dlatego się zdziwiłem, że 27 postów O,o

Generalnie to mój konkurs i moje zasady. Powiedziałem ze jak ktoś napisze 2 komentarze to wezmę pod uwagę tylko ten 1 czyli jak bym wylosował numer jego drugiego komentarza losował bym ponownie.

Generalnie to mój konkurs i moje zasady. Powiedziałem ze jak ktoś napisze 2 komentarze to wezmę pod uwagę tylko ten 1 czyli jak bym wylosował numer jego drugiego komentarza losował bym ponownie.

Więc generalnie zasady o kant ajuch rozbić :)

warn_ico.png
Spam + wulgaryzm ~ NS
Więc generalnie zasady o kant ajuch rozbić

Nic nie wnosisz do tematu wiec odpuść.

Sprawa wygląda tak ze kolega Yuriel jak narazie nie odpisuje mi a nawet wiadomości nie przeczytał wiec jak do 23-24 kolega się nie odezwie losuje kolejna osobę.

Podbijam :) Jak narazie zero kontaktu mimo ze wygrany był już na forum. Wiadomość nie odczytana.

warn_ico.png
Double post ~ blaumro

Jest nadzieja.

Kurcze nie wiem czy to fair jest :/ Bo nic o żadnym czasie nie mówiłem.. Ale jednak widzę ze koleś coraz na forum wbija a wiadomości nie czyta tak jak tego tematu :/

Okej poprzedni zwycięzca się nie zgłosił wiec wylosowałem innego, trochę innym systemem po prostu spisałem każdego po kolei od początku postu i wylosowałem ! Brawo Gitarrek21 !!

7fSwDjt.jpg Masz czas do jutra wieczora żeby odpowiedzieć na PW i odebrać kluczyk.