Kod steam do Saint's row The Third!

Witam :)

Nabyłem dziś sobie gazetkę z grami(Niemcy) i miedzy innymi mam tu kod Steam do gry Saint's row 3 gre posiadam już od dawna wiec takowy kod mogę wam oddać. Myślę ze kod normalnie w Polsce zadziała.(Nic mi nie wiadomo by kod posiadał blokadę regionalna)

Jedyne co musicie zrobić to napisać poniżej dlaczego właśnie ty powinieneś ta grę dostać, komentarz najbardziej zabawny LUB taki który mnie najbardziej przekona wygrywa.

Chętni macie czas do godziny ok. 23-24 :) Zwycięzce prosiłbym po o jakiś ss po aktywacji kodu :)

Powodzenia !

Hm.. w sumie to zagrałbym w SR3, dwójka była dobra. Za bardzo nie mam pomysłu jak Cię przekonać, pamiętam, że kiedyś graliśmy razem w cs'a. ^^
No nic, może tylko ja się odezwę i wygram.

Myślę, że powinienem dostać ową grę, ponieważ zawsze marzyłem by bić wszelakich ludzi dookoła kijem bejsbolowym i uciekać za pomocą odrzutowca przy okazji niszcząc pół miasta. Należąc do gangu świętych mógłbym się wyżywać na wszystkim co się rusza, no cóż sadystyczny charakter.

Siema bardzo chciałbym zagrać w ową grę ze znajomym a TY dałeś mi szansę z której muszę skorzystać więc dlaczego ja? no może dlatego bo lubię sci-fi (widać po avatarku).

Wymienie za kobiete

Myślę, że to ja powinienem dostać tą grę, gdyż od zawsze miałem psychopatyczny charakter i chciałem zabijać ludzi wielką, różową, gumową repliką męskiego narządu rozrodczego. A teraz na serio. Niestety nie wiem jak mogę cię przekonać. Oglądałem kiedyś Let's Play z owej gry i bardzo mi się spodobała, i od tamtej pory chciałem w nią zagrać.

Tak w sumie to napisze komentarz dla statystyk.

Po co mi ta gra? Bo kieruje się naszą internetową mentalnością! Tzn. jak darmo to biere razy dwa.

Kurde trochę ciężko mi bd zdecydować z tego co widzę :/ Chyba jednak użyje po prostu jakiejś strony losującej co myślicie ?

Też bym ci tak radził bo pewnie jeszcze się kilka osób nazbiera do tej godziny. A poza tym powinieneś ignorować ludzi z jednym postem, ale to twoja decyzja.

Chuck Norris jest tak męski, że jego włosy na klacie mają włosy na klacie - mam nadzieję, że lekko rozbawiłem i kluczyk powędruje do mnie ;p

Możesz użyć strony do losowania. Ważne, że ktoś będzie zadowolony :)

W S3 grałem jakiś czas temu lecz niestety na piracie. Dobrze byłoby pograć razem ze znajomymi już tak legalnie ;)

W grze najbardziej spodobał mi się kreator postaci... Simsy przy tym wymiękają :D

Wstawię jeszcze kawał :)

"Budzi się niedźwiedź po śnie zimowym i mówi:

- Ale bym poruchał!
Idzie przez las, patrzy, wiewiórka, to buch i ją wyruchał.
Mówi sobie:
- Kurde, mało mi, jeszcze trochę by się przydało.
Idzie dalej, patrzy, lisica. Ją też dorwał. Na koniec niedźwiedź zadowolony, a zdziwiona lisica komentuje:
- Niedźwiedź, to było nieziemskie, tak miękko i przyjemnie, jak ty to robisz?
Ten patrzy w dół i mówi:
- O [ciach] wiewiórki nie zdjąłem!"
Świetnie, losowanie! W życiu jeszcze niczego nie wygrałem. No i kolejny raz nie wygram xD
Niech mi ktoś powie jaki jest sens karania za wulgaryzmy... Za obrazę innych tak, ale wulgaryzmy?
Niech autor warna przyzna się ile razy dzisiaj użył wulgaryzmów i tyle pktów sobie doda...
Tym bardziej, że to jest kawał...
warn_ico.png
wulgaryzm ~ NS

ja po prostu napisze że chce dostać żeby pograc co-op z kumplem.

Chciałbym otrzymać tą grę,gdyż chciałbym poczuć jak to jest zrobić rekord zabić przy użyciu dildem.

Ja chcę dostać grę, bo dzisiaj wtorek więc zapiąłem rozporek.

Dobra postanowiłem ze dziś 23-24 wybiorę kogoś przez jakaś stronkę poprzez numer komentarza. Jednak liczy się tylko 1 post w tym temacie wiec jeśli ktoś napisze 5 to tylko jego pierwszy ma szanse na wygrana. (Poda ktoś jakąś stronkę przy okazji??)

Tu masz linka do strony, https://www.random.org/ min dajesz 1, a max liczbę komentarzy.

Jak losowanie to też wezmę udział. Może będę miał szczęście bo kreatywny na pewno nie jestem : D

Może to ja będę wybrańcem, który będzie mógł zabijać ludzi piankowym paluchem!

Lubie placki! :D Moze mi sie uda wygrac :D

Jestem oazą spokoju, pier**lonym, k**wa, za***iście wyluzowany kwiatem, na tafli jeziora.

warn_ico.png
wulgaryzmy ~ NS