Kod z kina na Battlechest

Witam, może ktoś ma zbędny kod z kina z chęcią bym przygarnął ponieważ chciałbym spróbować pograć a w moim mieście promocja niestety nie obowiązuje.

Z góry dzięki.

Polecam np: http://allegro.pl/kod-wow-battlechest-30-dni-skorkii-okazja-i6282405384.html

12,99 zł. Paczka fajek czy WoW ze wszystkimi dodatkami na miesiąc... Hm... Trudna decyzja. W sumie... Czas pożebrać w internetach!

BTW - Nie ma ktoś może jakiś niepotrzebnych banknotów 50, 100, góra 200 zł? Bo u nas na wsi to ciężko takie dostać. Chętnie przyjmę w celach kolekcjonerskich. Z góry dzięki.

Masz rację są to małe pieniądze jednak nie ukrywając jestem młodzikiem i nie mam możliwości wykonania np. przelewu więc postanowiłem zapytać na forum czy może ktoś nie ma wolnego klucza.

Jest ciężka droga. Idziesz na pocztę i robisz papierowy przelew u pani w okienku. Przechodziłem przez to, ale da rade.

Ale cóż mi do tego, wierze w dobroć ludzi, więc się może jakaś dobra duszyczka trafi.

jestem młodzikiem i nie mam możliwości wykonania np. przelewu

Laughing-Crying-Meme-01.png

Podstawczaki (dzieci z podstawówek, gwoli jasności) z palcem w uchu kupują sobie PSC w marketach. Pójście na pocztę to też nie jest jakaś wielka filozofia. Ale co tam, żebrać jeszcze prościej.

Swoją drogą, jesteś świadomy, że w WoWie obowiązuje coś takiego jak miesięczny abonament? Fakt, pierwszy miesiąc masz darmowy. Ale co potem? Jak zamierzasz go opłacać? Zgaduję, że tokenem. Jest tylko jeden drobny szkopuł - na chwilę obecną to wydatek rzędu 90k, a cena ciągle idzie w górę. Zaczynając od zera, bez wiedzy i doświadczenia, nie uzbierasz tyle w miesiąc.

Oczywiście, i na to są sposoby, ale wątpię, czy dziecko... o pardon, "młodzik", dla którego problemem jest pójście na pocztę i wykonanie przelewu/kupno PSC, będzie potrafił z nich skorzystać.

Mieszkam na wsi i można u mnie w jedynym sklepie kupić psc, nie mówiąc o małym mieście do którego mam blisko i też mam z 5 miejsc gdzie mogę kupić. Kupisz jednego za 20zł i wowa kupisz.

Siema słuchajcie czy jeżeli dodam ten kod do mojego konta starter to czy będę mógł grać dalej moja postacią co zrobilem. Lecz już na pełnej wersji? Czy stworzy się to jako nowe podkonto czy coś w tym stylu i będę musiał grać od nowa

?

Tak, będziesz mógł kontynuować na koncie starter.

Dziękuje za pomoc :)

Witam, może ktoś ma zbędny kod z kina z chęcią bym przygarnął ponieważ chciałbym spróbować pograć a w moim mieście promocja niestety nie obowiązuje.

Z góry dzięki.