Kod z Twitch Prime Loot

Witam,

zanim wyjaśnię o co chodzi proszę o wyrozumiałość, nie jestem jeszcze pełnoletni i nie posiadam karty kredytowej a rodzice nie używają karty.

Czy jeżeli byłby ktoś tak miły i użyczył mi kodu z Twitch Prime Loot do Warframe byłbym bardzo wdzięczny.

Jeżeli komuś zależy na dostaniu czegoś innego w zamian mogę dać konto ESO.

Pisz priv - mam Prime'a, ale w Warframe nie gram, także mam kodzik do dyspozycji ;)

Pisz priv - mam Prime'a, ale w Warframe nie gram, także mam kodzik do dyspozycji  

Ooo wreszcie kogoś znalazłem.

Podpinam się pod temat i jeżeli ktoś ma i jest mu zwyczajnie nie potrzebny to chętnie przygarnę.

Nie trzeba byc pelnoletnim zeby miec karte wystarczy miec 13 lat

Ja też się podpinam. Jak ktoś ma kodzik, a nie gra w warframe'a i jest chętny się podzielić, to byłbym wdzięczny

Jakby ktoś miał możliwość to również bym chętnie przygarnął taki kodzik, od godziny się męczę z tym twitch primem i ciągle nie mogę go aktywować.

Również prosiłbym kogoś nie grającego w Warframe o kodzik jeżeli jest mu on zbędny. :)

Co do tej promocji, nie ma żadnych kodów trzeba podłączyć konto twitch prime pod WF.

Co do tej promocji, nie ma żadnych kodów trzeba podłączyć konto twitch prime pod WF.

To już wiem, a podłączyć byś?

Podłączam się do prośby ^^

Witam,

zanim wyjaśnię o co chodzi proszę o wyrozumiałość, nie jestem jeszcze pełnoletni i nie posiadam karty kredytowej a rodzice nie używają karty.

Czy jeżeli byłby ktoś tak miły i użyczył mi kodu z Twitch Prime Loot do Warframe byłbym bardzo wdzięczny.

Jeżeli komuś zależy na dostaniu czegoś innego w zamian mogę dać konto ESO.