Witam,
Chciałbym poświęcić wątek na temat rozmów o Trybunale jak i kodeksu przywoływacza.
Jak wielu z was lub niewielu przejechało się pewnie na trybunale i bany ,które przeważnie trafiają sie za błachostke bo wiekszosc osob klika "Ukarz"
Sam jestem graczem od Closed Bety w League of Legends i nigdy nie dostalem bana ,kiedy czytalem na forum oficjalnym jak ludzie żalą sie na temat trybunału ,że jest kulawy i w ogole szczerze nie mialem nigdy z tym doczynienia wiec jakos mnie to zbytnio nie interesowalo ,lecz do momentu kiedy mnie dosiegnelo.
Otoz w ciagu 2 tygogodni grania (nie mowie tutaj o odsiadywaniu za niego tylko gry lacznie) dostalem 3x bana ,1 ostrzezenie i 2x na tydzien. Sprawa jest dziwna bo piszac do supportu w takiej sprawie odpowiedz jest jasna "Przywolywacze uznali cie za winnego i zostalem zbanowany ,nie ma odwolania" Czyli jak widzimy jazdy szary czlowiek moze wejsc rozwiazac x raportow dac ukarz i go reszta nie interesuje. Moim zdaniem system kuleje ,nie bede sie tutaj rozpisywal jaki jestem poszkodowany bo nie bede gral tydzien ,nie nie o to w tym chodzi ,chodzi o fakt ze tak jak mowie ,powinno zostac powolane grono ludzi ktorzy by sie tym interesowali i rozwiazywali sprawy z raportowami jak np ESL.EU. Problem w grach w lige polega na tym ,ze mamy osoby ktorzy prowokuja cie cala gre ,nawet jesli go zignorujesz to dostaniesz raport za "Odmowa komunikacjii z druzyna" ,a wiadomo jak cos odpiszesz report za typowy wulgarny jezyk i ban murowany jak to u mnie sie stal. Pisalem w takiej sprawie do supportu o zrobieniu cos z tym trybunalem ,lecz odpowiedz Polskiego supportu "Wiemy ,ze trybunal nie funkcjonuje do konca tak jak powinien ,staramy sie to polepszyc i karac przywolywaczy ,ktorzy lamia kodeks ,na dzien dzisiejszy nie jestesmy w stanie Ci pomoc" I coz? Dowiedzialem sie cos? Nic.
Chcialbym poznac wasza opinie jak i sprawy za ktore wy zostaliscie zbanowani.
Pozdrawiam