Kolejna beta Guild Wars 2... pod koniec marca. Z walką World vs World i Stress Testem (?)

Ała. Musi boleć, bo to kolejny, tak bolesny policzek skierowany w zwykłych Kowalskich, którzy z niecierpliwością czekają na nadejście Guild Wars 2. A tutaj nie dość, że nie widać daty premiery, to następna Closed Beta wystartuje dopiero w ostatnim tygodniu marca. I nie ma gwarantu, że znajdziecie się spośród 1 miliona chętny...

Wyświetl pełny artykuł

Boli :D. Ja na tą grę czekam już baardzo długo. Mam nadzieję, że wyjdzie ona w tym roku. Kaska już odłożona (chyba 200zł wystarczy). Przynajmniej mogę sobie pooglądać filmiki z gry.

PS. Dlaczego ludzie piszą setki komentarzy pod newsem, zamiast porozmawiać tutaj na forum, gdzie jest porządek i wszystko się jakby przyjemniej czyta?

Ała. Musi boleć, bo to kolejny, tak bolesny policzek skierowany w zwykłych Kowalskich, którzy z niecierpliwością czekają na nadejście Guild Wars 2. A tutaj nie dość, że nie widać daty premiery, to następna Closed Beta wystartuje dopiero w ostatnim tygodniu marca. I nie ma gwarantu, że znajdziecie się spośród 1 miliona chętny...

Wyświetl pełny artykuł