Czołem ludzie. Jak pewnie zdążyliście się zorientować D&S Might'a się skończyło, dosyć nie miło. A szkoda, fajna gra mogła być.
Widzę też, że nikt się specjalnie nie pali do zrobienia kolejnej gry forumowej. I tutaj mam pytanie do was ludzie, grających w takie gry. Chcecie, jeśli nie zgłosi się nikt inny, żebym zrobił nową grę?
Będzie to gra opierająca się na tym samym co inne - źli mają wybić elitę dobrych, dobrzy mają ochraniać jakąś elitę i starać się wyrżnąć złych. Będą eventy, jakieś budowle które będą dawały jakieś bonusy/większe szanse na przeżycie.
'Większe szanse na przeżycie? Wut?' - Ogólny zarys - jesteście na pustkowiu/pustyni, musicie zbierać materiały, leki and shit żeby przeżyć. Schrony jako budowle, sklepy itd. Taka wasza mała w pełni funkcjonująca wieś.
Fabułę jakąś tam wymyślę, ale nie zaczynam od razu zasad i rekrutacji z jednego powodu - czy będą w ogóle ludzie MOGĄCY w to grać. Nie zależy mi na osobach które napiszą 1/2 posty i już ich nie ma. Z takimi osobami gra nie ma sensu.
Tak więc, ludzie mający czas i ochotę w to grać, chcielibyście bym rozpoczął kolejną grę forumową?