Kolejne dziwactwo/GŁUPOTA w ArcheAge. Czyli? Czyli... deskorolki i skateboarding

No co? Były samochody, były łodzie podwodne z samonaprowadzającymi torpedami, będzie kolejne dziwactwo, głupota, idiotyzm w ArcheAge.Skateboarding. Nie chodzi tylko o deskorolki, ale także outfity skater’a i proste tricki a’la Tony Hawk. Czekam na prop...

Wyświetl pełny artykuł

Takie elementy tylko psuja klimat...ale zaraz, zaraz. Ja powiedzialem klimat? Klimat w grze mmorpg? To jakis zart. te gry pozbawione sa dobrego smaku, wiec rownie dobrze moga umiescic w takiej grze wibratory na kolkach. Wracajac jeszcze do deskorolek, to sa one dla mnie takim samym dewastujacym uniwersum elementem, jak male dziewczynki z wielkimi mieczami robiace zalosne kombosy ( emo chlopcy z golymi klatami i 5 metrowymi toporami rowniez zaliczam do tej kategorii).

Takie elementy tylko psuja klimat...ale zaraz, zaraz. Ja powiedzialem klimat? Klimat w grze mmorpg? To jakis zart. te gry pozbawione sa dobrego smaku, wiec rownie dobrze moga umiescic w takiej grze wibratory na kolkach. Wracajac jeszcze do deskorolek, to sa one dla mnie takim samym dewastujacym uniwersum elementem, jak male dziewczynki z wielkimi mieczami robiace zalosne kombosy ( emo chlopcy z golymi klatami i 5 metrowymi toporami rowniez zaliczam do tej kategorii).

Czemu tak sądzisz? Jak dla mnie to ciekawy element, to prawda ze nie oddaje klimatu ktory jest w archeage, a jesli chodzi o ostatnie zdanie to tu tego nie uswiadczysz. Trion juz wypowiadal sie na temat naszej wersji, niekoniecznie wszystko co jest na koreanskim u nas bedzie. Szkoda tylko ze guru napisal o samych deskorolkach a nie calym patchu 1.7, zmian jest dosc sporo.

Tak sadze, poniewaz wzgledem gier RPG mam swoje wymagania, a jednymi z nich sa nastrojowosc i klimat. Tricki na deskach (i te szerokie dresy) nie pasuja do mojej wizji dobrego swiata fantastycznego.

A druga czesc posta odnosila sie do calej reszty gier mmo, niekoniecznie do Archeage.

No co? Były samochody, były łodzie podwodne z samonaprowadzającymi torpedami, będzie kolejne dziwactwo, głupota, idiotyzm w ArcheAge.Skateboarding. Nie chodzi tylko o deskorolki, ale także outfity skater’a i proste tricki a’la Tony Hawk. Czekam na prop...

Wyświetl pełny artykuł