Kolorowe itemy w plecaku

Witam

mam pytanie

co robić z itemkami kolorowymi w plecaku tzn itemki zielone niebieski pomarańczowe ?

używać na nich salvage kit ? ( jeśli tak to jakie najlepiej bo są różne rodzaje ) sprzedawać czy moze wrzucać do mystic forge ?

Białe, niebieskie, zielone rozkładasz najtańszymi kit'ami

żółte możesz rozłożyć(Mystic Salvage Kitem), sprzedać lub wrzucić do MF (w zależności od wartości) http://gw.zweistein.cz/gw2ecto/

Exo według uznania (lub wartości)

Ja białe i niebieskie rozwalam, zielone wrzucam do MF, żółte różnie... jak potrzebuje ecto to rozwalam a pomarańczowe sprzedaje :)

to jeszcze zapytam

jeśli raz odkruje się jakiś skin i potem wydropie tą samą bron z tym samym skinem to nie moge już jej sprzedać TP ?

Możesz sprzedać wszystkie bronie i pancerze, które nie są przypisane do twojej postaci lub konta.

Niebieskie i zielone to tak jak już to ktoś napisał, rozwalaj najtańszymi kitami dzięki temu dostajesz matsy oraz luck, który służy do podbijania poziomu magic find, dzięki któremu coraz lepszy drop masz. Żólte itemy rozwalam osobiście najdroższym u merchanta kitem, exo to tylko black lion salvage kitem, którego w sumie nie trzeba kupować, a wystarczy grać. Czasem z daily poleci, a czasem jak znajdziesz klucz do skrzynki to i z niej. Sprzedawać się nie opłaca, bo co z tego, że zarobisz 1-2g, kiedy później będziesz musiał wydać kilka razy więcej jak jakichś matsów zabraknie.

a co z sigilami robić ?

żółte sigile i runki wrzucaj do mf. Czasami można dość wartościowe exo dostać.

Witam

mam pytanie

co robić z itemkami kolorowymi w plecaku tzn itemki zielone niebieski pomarańczowe ?

używać na nich salvage kit ? ( jeśli tak to jakie najlepiej bo są różne rodzaje ) sprzedawać czy moze wrzucać do mystic forge ?