Siemanko zamierzam zrobić remont w swoim pokoju tzn. odświeżyć kolor ścian ale wgl nie mam pomysłu na jakie kolory pomalować. Zaznaczam, że jestem fanem ciężkiego grania (nie Slipknot czy Disturbed ofc. za mało mroku heh), więc plakaty i inne zdobyte przeze mnie materiały trafią na ściany. Macie jakieś pomysły?
Kolory w pokoju
czarny i szary?
Białe sciany i czarne 2 grube pasy przez wszystkie sciany ?
Czerwone będziesz miał dobry humor jak rano wstaniesz i popatrzysz siE na nie
Odradzam czerwony, mam w pokoju gościnnym czerwone ściany, po kilku godzinach już się odczuwa dyskomfort.
Od siebie polecam połączenie grafitu z fioletem, tylko wtedy najlepiej zainwestować w ledowe zarówki.
Od siebie polecam połączenie grafitu z fioletem, tylko wtedy najlepiej zainwestować w ledowe zarówki.
ciekawy pomysł...w sposób 1 kolor na przeciwległych ścianach?
Duży masz ten pokój ? podaj wymiary, kolor też należy wybierać w stosunku do wielkości pomieszczenia np. czerwony w małych pokojach nie pasuje wtedy ten kolor aż przytłacza lecz już w większych koło 30/40 m2 bardzo ładnie wygląda.
3,5m*3,2m
polecał bym w takim razie ciemny granatowy (ciemny niebieski) albo ciemny zielony zależy który kolor ci bardziej odpowiada
http://www.motonaklejki.org/cms/?kolorystyka,19
numer 049 i numer 613
według mnie plakaty raczej będą czarne więc lepiej będą wyglądać na zielonych ścianach.
a ten grafit z fioletem jak polecał Rozkoszny? powiem Ci Sito, że ta zieleń też bardzo mi się podoba ale z czym by tu ją połączyć?
Ja bym dał grube pasy przy suficie i podłodze z czarnego lub czerwonego a w środku ten zielony.
Dzięki za poradę, zastosuję ten zielony a krawędzie pomaluję grafitowym, zawsze jak nie wyjdzie można poprawić innym, ale mam nadzieję że będzie oryginalnie. Temat do zamknięcia.
Szary z fioletem.
Siemanko zamierzam zrobić remont w swoim pokoju tzn. odświeżyć kolor ścian ale wgl nie mam pomysłu na jakie kolory pomalować. Zaznaczam, że jestem fanem ciężkiego grania (nie Slipknot czy Disturbed ofc. za mało mroku heh), więc plakaty i inne zdobyte przeze mnie materiały trafią na ściany. Macie jakieś pomysły?