Kolory w pokoju

Siemanko zamierzam zrobić remont w swoim pokoju tzn. odświeżyć kolor ścian ale wgl nie mam pomysłu na jakie kolory pomalować. Zaznaczam, że jestem fanem ciężkiego grania (nie Slipknot czy Disturbed ofc. :P za mało mroku heh), więc plakaty i inne zdobyte przeze mnie materiały trafią na ściany. Macie jakieś pomysły?

czarny i szary?

Białe sciany i czarne 2 grube pasy przez wszystkie sciany :D?

Czerwone :) będziesz miał dobry humor jak rano wstaniesz i popatrzysz siE na nie :D

Odradzam czerwony, mam w pokoju gościnnym czerwone ściany, po kilku godzinach już się odczuwa dyskomfort.

Od siebie polecam połączenie grafitu z fioletem, tylko wtedy najlepiej zainwestować w ledowe zarówki.

Od siebie polecam połączenie grafitu z fioletem, tylko wtedy najlepiej zainwestować w ledowe zarówki.

ciekawy pomysł...w sposób 1 kolor na przeciwległych ścianach?

Duży masz ten pokój ? podaj wymiary, kolor też należy wybierać w stosunku do wielkości pomieszczenia np. czerwony w małych pokojach nie pasuje wtedy ten kolor aż przytłacza lecz już w większych koło 30/40 m2 bardzo ładnie wygląda.

3,5m*3,2m

polecał bym w takim razie ciemny granatowy (ciemny niebieski) albo ciemny zielony zależy który kolor ci bardziej odpowiada

http://www.motonaklejki.org/cms/?kolorystyka,19

numer 049 i numer 613

według mnie plakaty raczej będą czarne więc lepiej będą wyglądać na zielonych ścianach.

a ten grafit z fioletem jak polecał Rozkoszny? powiem Ci Sito, że ta zieleń też bardzo mi się podoba ale z czym by tu ją połączyć? ;)

Ja bym dał grube pasy przy suficie i podłodze z czarnego lub czerwonego a w środku ten zielony.

Dzięki za poradę, zastosuję ten zielony a krawędzie pomaluję grafitowym, zawsze jak nie wyjdzie można poprawić innym, ale mam nadzieję że będzie oryginalnie. Temat do zamknięcia.

Szary z fioletem.

Siemanko zamierzam zrobić remont w swoim pokoju tzn. odświeżyć kolor ścian ale wgl nie mam pomysłu na jakie kolory pomalować. Zaznaczam, że jestem fanem ciężkiego grania (nie Slipknot czy Disturbed ofc. :P za mało mroku heh), więc plakaty i inne zdobyte przeze mnie materiały trafią na ściany. Macie jakieś pomysły?