Komedia

Witam Wszystkich Formularzy Co wy na to żeby wybrać Najlepsza polska Komedie? zabawa jest Prosta Podajecie tytul najlepszej polskeij komedi waszym zdaniem a potem to spólnie podliczymy wiem ze moze troche dziwny temat ale można spróbować To ja zacznę

U Pana Boga Za Piecem

Teraz Wasza Kolej

Pozdrawiam

kac wawa xD

Jednego tytułu nie podam, ale na pewno trzeba wspomnieć o takich filmach jak chociażby "Poranek kojota" czy (to w końcu klasyka) "Chłopaki nie płaczą". Jest jeszcze kilka dobrych, rodzimych komedii, ale to wg mnie te lepsze. Nie brałem pod uwagę starszych filmów, ponieważ jakoś mnie do nich nie ciągnie, może to wina mojego pokolenia, już nie takie czasy, nie ten humor czy coś.

@edit O, Killer też dobry.

killer

"jak długo jeszcze?" z ice cubem. polecam

"Rób swoje, ryzyko będzie twoje"

niko mi chodzi o polskie komedie

Witam Wszystkich Formularzy Co wy na to żeby wybrać Najlepsza polska Komedie?

Polskiego filmu z Ice Cube'em, jeszcze nie widzialem, poza tym, niko1023, nie odkopuj wszystkich tematów sprzed miesiąca prosze.

Twoje Życie

Z polskich do killera można by dodać killerów dwóch czy jakos tak, a dodam jeszcze, że dobra komedia jest "euro trip"Nie polska, ale polecam

Witam Wszystkich Formularzy Co wy na to żeby wybrać Najlepsza polska Komedie? zabawa jest Prosta Podajecie tytul najlepszej polskeij komedi waszym zdaniem a potem to spólnie podliczymy wiem ze moze troche dziwny temat ale można spróbować To ja zacznę

U Pana Boga Za Piecem

Teraz Wasza Kolej

Pozdrawiam