Komedie

Witam

mam trochę wolnego czasu więc szukam jakiejś ciekawej komedii . Fajnie gdyby można było sie pośmiać przez większość filmu , a nie tak jak jest w niektórych fiolmach jest napisane że komedia a tam nic śmiesznego albo 1-2 teksty na cały film

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan

Ted polecam bardzo

Zależy jakiej komedii szukasz :) ja kemdii mam sporo na koncie .

Tutaj kilka tytułów:

RRRrrrr!!! - już trochę stary film ale zdecydowanie warty obejrzenia. Filmy tylu "stuknięta" komedia większość scen jest zabawnych jak i teksty.

Zanim odejdą wody - gdy obejrzałem pierwszy raz to myślałem że nie usiedze bo teksty mnie rozwalały. Zach Galifianakis i Robert Downey Jr. świetnie zagrali w tym filmie.

Wybuchowa para - coś w stylu poważna komedia (co poważna komedia jak to?) - albo mi się wydaje albo Ci wszyscy ludzie w tym filmie są jacyś poważni. Jak Top Cruise pochyla się nad tym strażakiem (czy kim on tam był). Ogólnie polecam.

7 psychopatów - podobnie jak wyżej w dodatku grają tacy ludzie jak Woody Harrelson, Colin Farrell czy Christopher Walken.

Drillbit Taylor: Ochroniarz amator - fajny na miłe popołudnie. Kilka razy puszczali na tvn/tvn7

21 Jump Street - Jonah Hill i nic więcej nie trzeba dodawać.

Szefowie wrogowie - scena z J. Foxxem :lol: .

Millerowie - jak Emma Roberts :wub: to trzeba obejrzeć.

te4d , borat , Jump street widziałem już ( jump street przekozacka komedia :D wie ktoś może kiedy 2ga część ? )

resztę postaram się obejrzeć

Hot Shots'y :P

- Wyborcze Jaja

-The Watch

-Peeples

-The Onion Movie

- Nieletni pełnoletni

- American Summer

- Premium Rush

@Edit:

- Harold i Kumar: Spalone Święta

- R.I.P.D.

Witam

mam trochę wolnego czasu więc szukam jakiejś ciekawej komedii . Fajnie gdyby można było sie pośmiać przez większość filmu , a nie tak jak jest w niektórych fiolmach jest napisane że komedia a tam nic śmiesznego albo 1-2 teksty na cały film