Witam
mam trochę wolnego czasu więc szukam jakiejś ciekawej komedii . Fajnie gdyby można było sie pośmiać przez większość filmu , a nie tak jak jest w niektórych fiolmach jest napisane że komedia a tam nic śmiesznego albo 1-2 teksty na cały film
Witam
mam trochę wolnego czasu więc szukam jakiejś ciekawej komedii . Fajnie gdyby można było sie pośmiać przez większość filmu , a nie tak jak jest w niektórych fiolmach jest napisane że komedia a tam nic śmiesznego albo 1-2 teksty na cały film
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
Ted polecam bardzo
Zależy jakiej komedii szukasz ja kemdii mam sporo na koncie .
Tutaj kilka tytułów:
RRRrrrr!!! - już trochę stary film ale zdecydowanie warty obejrzenia. Filmy tylu "stuknięta" komedia większość scen jest zabawnych jak i teksty.
Zanim odejdą wody - gdy obejrzałem pierwszy raz to myślałem że nie usiedze bo teksty mnie rozwalały. Zach Galifianakis i Robert Downey Jr. świetnie zagrali w tym filmie.
Wybuchowa para - coś w stylu poważna komedia (co poważna komedia jak to?) - albo mi się wydaje albo Ci wszyscy ludzie w tym filmie są jacyś poważni. Jak Top Cruise pochyla się nad tym strażakiem (czy kim on tam był). Ogólnie polecam.
7 psychopatów - podobnie jak wyżej w dodatku grają tacy ludzie jak Woody Harrelson, Colin Farrell czy Christopher Walken.
Drillbit Taylor: Ochroniarz amator - fajny na miłe popołudnie. Kilka razy puszczali na tvn/tvn7
21 Jump Street - Jonah Hill i nic więcej nie trzeba dodawać.
Szefowie wrogowie - scena z J. Foxxem .
Millerowie - jak Emma Roberts to trzeba obejrzeć.
te4d , borat , Jump street widziałem już ( jump street przekozacka komedia wie ktoś może kiedy 2ga część ? )
resztę postaram się obejrzeć
Hot Shots'y
- Wyborcze Jaja
-The Watch
-Peeples
-The Onion Movie
- Nieletni pełnoletni
- American Summer
- Premium Rush
@Edit:
- Harold i Kumar: Spalone Święta
- R.I.P.D.
Witam