Komentowanie rozgrywek League of Legends

Witam Was moi drodzy, chciałem zaprosić do obejrzenia mojej serii pod wymownym tytułem "Bury komentuje". Jednocześnie proszę o ocenę mojego komentarza! Co jest do poprawienia jeżeli chodzi o jakość, wartości merytoryczne, czy nie jest za nudno.

Pierwszy odcinek z sezonu 4 (właściwie pre-sezonu 4):

Shyvana

Pozdrawiam!

mod_ico.png
Nie ten dział, przenoszę. - Might

Troszkę tak bez emocji, ale ogólnie całkiem w porzątku

Dzięki :^)

Gdybyś mógł nie przeklinać, i przeczytać jak się wymawia poprawnie Kayle i Maokai chociażby , to pewnie oglądałbym Twoją serię komentarzy do LoLa

Słysząc Maokał i Kejl i Djuel (SIC SIC SIC!) moje uszy przeszyła szkarłatna krew, A po żenującym kawale (?) o Annie po prostu wyłączyłem filmik. Opowiadasz bez ładu i składu jak jakiś naspeedowany chomik czy coś w tym stylu. Wymowa jest tragiczna a żarty możesz sobie odpuścić. Ja na pewno nie mam zamiaru włączyć kolejnego z twych filmików.

Całkiem dobrze jak na sam początek. Mówisz dość szybko jak na komentatora przystało. Do przekleństw nic nie mam. Trochę popracuj nad angielską wymową bo wszyscy będą się tego czepiać, choć szczerze mnie to nie rusza póki wiem o co chodzi. Z czasem pewnie ułoży Ci się gadka. Powodzenia z kolejnymi materiałami :)

Co do kawału to trochę przesadzony wiadomo xD ale oglądałem kiedyś sporo Roja, więc jak widać i taki humor potrafi odnieść jakiś tam sukces :)

Jest dobrze i będzie lepiej.

Fajne. Jak się nakręcisz i pociągniesz pomysła, to będzie z tego tylko coś dobrego. Tylko dmuchanie w mikro rzuca się w ucho.

Mam znajomą, która nie wymawia "R", to podeślę jej link z twoim intro, hehe.

Dzięki za wszystkie uwagi! Postaram się poprawić angielską wymowę, ograniczę bluzgi. Co do dmuchania w mikrofon planuję zakupić odpowiedni pop filtr i powinno być lepiej! Pozdrawiam!

Mi również się podobało i miło się słuchało, ale faktycznie ten kawał o annie był nie za ciekawy:P

Witam Was moi drodzy, chciałem zaprosić do obejrzenia mojej serii pod wymownym tytułem "Bury komentuje". Jednocześnie proszę o ocenę mojego komentarza! Co jest do poprawienia jeżeli chodzi o jakość, wartości merytoryczne, czy nie jest za nudno.

Pierwszy odcinek z sezonu 4 (właściwie pre-sezonu 4):

Shyvana

Pozdrawiam!

mod_ico.png
Nie ten dział, przenoszę. - Might