Komórka

Witam, przepraszam, ale nie wiedziałem, gdzie umieścić tego typu temat...

Mianowicie chciałem zapytać, czy zna ktoś może jakieś MMO, które działa na komórkach (android)?

Nie chodzi mi oczywi ście o gry typu plemiona, tylko takie "lepsze" MMO, co się normalnie ma postać, chodzi nią, walczy itp.

Pozdrawiamm.

Na Androida jest sporo gier online, z tym, że te najlepsze wymagają dosyć drogich telefonów(mocne podzespoły):)

Kilka przykładów

Pocket Legends

Guerilla Bob(shooter mmo)

Dungeon Defenders

Order&Chaos Online (najlepsza, największe wymagania, bez telefonu z min. procesorem 1 ghz i 512 mb ram nawet nie podchodź).

Dzięki za pomoc ;)]A są jakieś co działają na androidzie i PC?? Tak, żeby można grać na jednym koncie tu i tu?

A ja mam pytanie,a mianowicie jesli sa to gry Online to cz zabieraja one nam kase z fona czy nie,czy trzeba wykupic np. pakiet internetowy lub laczyc sie z WF-i

Oczywiscie, ze pobieraja kase w koncu uzywasz internetu z sieci komorkowej, jesli jestes w zasiegu wifi to problem znika. Warto pamietac jeszcze o dwoch kwestiach niektore gry np Chaos&Order dzialaja tylko na wifi, ostrzegam rowniez posiadaczy pakietow internetowych wszelkie gry mmo na komorki przesylaja duze ilosci danych wiec pakieciki szybko sie kurcza.

Ok dzieki za informacje

Witam, przepraszam, ale nie wiedziałem, gdzie umieścić tego typu temat...

Mianowicie chciałem zapytać, czy zna ktoś może jakieś MMO, które działa na komórkach (android)?

Nie chodzi mi oczywi ście o gry typu plemiona, tylko takie "lepsze" MMO, co się normalnie ma postać, chodzi nią, walczy itp.

Pozdrawiamm.