Witam mam pytanie bo chcialbym sprawdzic moc kompa do granic mozliwosc ale niestety nie wiem zabardzo na czym. Czy jest jakas gra ktora ma wieksze wymagania niz crysis 3, arma3, metro
Komputer:
- i4770k
-16gb
- gtx 760 2gb asus oc
- dysk ssd
Witam mam pytanie bo chcialbym sprawdzic moc kompa do granic mozliwosc ale niestety nie wiem zabardzo na czym. Czy jest jakas gra ktora ma wieksze wymagania niz crysis 3, arma3, metro
Komputer:
- i4770k
-16gb
- gtx 760 2gb asus oc
- dysk ssd
nie ma nic bardziej wymagającego od Crysis 3 na ultra
ściągnij sobie 3dmark, Catzilla i inne benchmarki
wpisz w google słowo benchmark , poczytaj o tym i zacznij testować kompa
Jakoś śmierdzi mi to gotowcem. szczególnie ten haswell.
Również tak jak Pan wyżej polecam sprawdzać benchmarkami typu np. 3dmark 11
Może to przez moją konfigurację, ale tak jak przy Crysisie 3 chodzi mi na full, to przy konfiguracji Wiedźmina 3 można zaznaczyć taką opcję, nie pamiętam jaką, że z 40fps spada mi do 5. A reszta jest na fulla oczywiście. Jak znajdę to zedytuję posta.
Śmierdzi trollem, ale jak wyzej Crysis 3 Ultra
Może to przez moją konfigurację, ale tak jak przy Crysisie 3 chodzi mi na full, to przy konfiguracji Wiedźmina 3 można zaznaczyć taką opcję, nie pamiętam jaką, że z 40fps spada mi do 5. A reszta jest na fulla oczywiście. Jak znajdę to zedytuję posta.
Wiedźmina 2* A opcja nazywa się uberpróbkowanie.
Yep, o to mi chodziło. Literówka, oczywiście że 2
Komputer:
- i4770k
-16gb
- gtx 760 2gb asus oc
- dysk ssd