Komp

Witam

Nie znam sie totalnie na sprzecie komputerowym, i pytanie kieruje do was.

Chodzi mi głownie o to cxy moj komputer jest juz calkowicie bezużyteczny czy da rade jeszcze na nim pograc ;>

Mam okazje kupic w miare nowy dobry komputer po niskiej cenie lecz nie wiem czy jest sens bo mój sprzecik nie jest aż taki stary...

Windows XP Home Edition SP3

NVIDIA GeForce 9600 GT 512 mb

4 GB ram.

AMD Athlon 7750 Dual - core 2705 MHz

500 GB dysk ;>

Kompa kupilem 2 lata temu i czy jest on az tak bardzo ,, syfiasty " ?? :}

da rade grac czemu nie no moze grafa troche slaba ale wiekszosc gier pociagniesz na tym

ja mialem 2.66 duo karte hd 4890 1gb i 4gb ramu i gralem w wiekszosc nowych gier na full detalach tylko niektore (bf3) na medach

Mhm ;> bo nie chce zmieniac czesci bo jestem zdania ze jak mam kombinowac i szukac to wole kupic nowego, tym bardziej ze mam okazje, ale jesli mówisz ze jeszcze nie jest tak zle to pociagne jeszcze troche na nim ; )

Ja mam gorszą grafę i nie narzekam ;). Oczywiście jeśli chodzi o nowe tytuły, to może być problem. Tylko trzeba pamiętać stare, ale zawsze jare xD. Ja mam na pokładzie 7, komp hula :P, do tej pory :P.

Pograc pograsz sam mam tą karte..

"Mam okazje kupic w miare nowy dobry komputer po niskiej cenie" podaj jakie ma parametry oraz cena a może będzie warto się zastanowić?

Jesli chodzi o nowy komputer to jesli twierdzicie ze mój aktualny sprzet nie jest az taki zły to kupno nowego nie wchodzi wgle w grę ;)

Zastanawia mnie jak chodził by tutaj Guild Wars II poniewaz mam w planach zakup tej gry a nie chcial bym nie miłej niespodzianki ;C

PS ; Gdyby ktos był tak mily i chcial ,, zaprosic mnie " do przetestowania GW2 to był bym bardzo wdzieczny.

Jeśli twój komp jest syfiasty patrz na mój

Procesor AMD Semprom 1.8Ghz

Geforce 6600

1gb ram

A nie wiecie moze jak na takim sprzecie chodzic bedzie GW2? moze ma ktos podobnego i gra w ta gre? ;}

Mam prawie taki sam komputer tylko dysk 320 gb , i GW 2 chodzi mi bez zacinek spokojonie na medium.

Jeżeli chcesz ref-a napisz mi na gg 25643685

Spoko juz mam zaproszenie, teraz czekam na stestowanie i smigam do sklepu ;) dzieki za odp. Temat do zamkniecia ;)

Witam

Nie znam sie totalnie na sprzecie komputerowym, i pytanie kieruje do was.

Chodzi mi głownie o to cxy moj komputer jest juz calkowicie bezużyteczny czy da rade jeszcze na nim pograc ;>

Mam okazje kupic w miare nowy dobry komputer po niskiej cenie lecz nie wiem czy jest sens bo mój sprzecik nie jest aż taki stary...

Windows XP Home Edition SP3

NVIDIA GeForce 9600 GT 512 mb

4 GB ram.

AMD Athlon 7750 Dual - core 2705 MHz

500 GB dysk ;>

Kompa kupilem 2 lata temu i czy jest on az tak bardzo ,, syfiasty " ?? :}