Komp

Nie wiem czy dobry dział ale ten wydał mi się najodpowiedniejszy :P

Więc tak mam pytanie może trochę banalne ale muszę się upewnić ;d

czy ściąganie MMO i też granie w nie spowalnia komputer?? Tak , że wolniej chodzi tzn. braki odp , wolniejsze wczytywanie się stron itp.

uff przecież one nie szkodzą. Gdybyś ściągał z wirusami. Wiesz to naprawdę głupie pytanie

Nie wiem czy dobry dział ale ten wydał mi się najodpowiedniejszy Więc tak mam pytanie może trochę banalne ale muszę się upewnić ;dczy ściąganie MMO i też granie w nie spowalnia komputer?? Tak , że wolniej chodzi tzn. braki odp , wolniejsze wczytywanie się stron itp.

Co za idiotyczne pytanie ?! W jaki sposób gry MMO mogą spowolnić komputer ? :lol: Oczywiście, jeśli ściągniesz grę z jakiegoś niepewnego serwisu to możesz ściągnąć z wirusem. Ale to jest bardzo mało prawdopodobne. Gry MMO same w sobie NIE SPOWALNIAJĄ KOMPA!

To byłoby na tyle co do tego tematu. @LOCK

Chyba, że chodzi Ci o sam moment ściągania i sam moment grania. W przypadku tego pierwszego - no to oczywiste, że jak coś ściągasz to zapychasz sobie transfer i strony się wolniej wczytują. Co do tego drugiego - to że gra ma przedrostek "MMO" niczego nie zmienia. Każda uruchamiana gra (nawet nieaktywna) zżera trochę mocy obliczeniowej komputera.

Nie wiem czy dobry dział ale ten wydał mi się najodpowiedniejszy :P

Więc tak mam pytanie może trochę banalne ale muszę się upewnić ;d

czy ściąganie MMO i też granie w nie spowalnia komputer?? Tak , że wolniej chodzi tzn. braki odp , wolniejsze wczytywanie się stron itp.