Kompan do expienia w Ally. - Burning Legion

Witam serdecznie. Grałem dosyć długo w hordzie, ale postanowiłem jednak przesiąść sie na ally. Szukam osoby której mógłbym dać rafa i razem wyexpić tą pierwszą setkę. Co oferuję? Właściwie to taką podstawową wiedzę na temat świata/lore warcrafta + gold po stronie hordy. W ally dopiero zaczynam, będzie to moja pierwsza postać. Najlepiej niech to będzie osoba po 18 roku życia, która ma czas 1-3 godziny dziennie. Weekendy, oczywiscie od ustalenia.

Zapraszam.

Do którego lvl teraz bije się na rafie? Dalej do 85?

chyba tak. Zaczynam gierkę jakoś wieczorkiem. Byłoby fajnie gdyby się ktoś znalazł :D

Jak ally to nie burning legion stosunek ally do hordy na bl'u to jakies 25/75. Tylko info daje jak cos ;p.

Co z tego, że więcej jest hordy? Ja gram na Bl'u jako ally, jak chcesz Jesiotr to mogę Ci wysłać rafa i wesprzeć goldem/expem ;)

Co mi z tego rafa jak już mam cały pack na koncie. Jakby był jakiś scroll of ressurection, albo coś... To chętnie :D

No ciezko Ci bedzie znaleźć teraz kogos do rafa, najszybciej jak chcesz zaczac expic, to samemu zainwestować w nowe konto i zrobic na tym samym battlenecie, wtedy nie tracisz mountow, petow, achi, itp. Ile masz nieaktywne konto?

Serio myślisz że jest sens kupować nowego wowa dla tych kilku dni różnicy w expie? Praktycznie rzecz biorąc wymaxuje postać w mniej wiecej tydzień z tym expem. Bez niego, no może 2 tygodnie grając po 2-3h dziennie. Jak dla mnie całkowicie sie nie opyla. Pozatym mounta juz mam :D Nieaktywny jestem od miesiąca.

No nic, najwyżej zaczne grać bez tego boosta. Chyba że istnieją jakieś itemy na expa które mógłbym kupić i tak tyrać dungi. Jakieś propozycje co robić?

Jakiego masz mounta? Ja nic nie mowilem, ze mógłbyś jakiegoś zdobyć.

Miesiac to za krótko na sor'a.

Sa itemy do expa, ale musiałbyś je ostro farmic, zwłaszcza, ze teraz je znerfili i ciezko z dropem.

Witam serdecznie. Grałem dosyć długo w hordzie, ale postanowiłem jednak przesiąść sie na ally. Szukam osoby której mógłbym dać rafa i razem wyexpić tą pierwszą setkę. Co oferuję? Właściwie to taką podstawową wiedzę na temat świata/lore warcrafta + gold po stronie hordy. W ally dopiero zaczynam, będzie to moja pierwsza postać. Najlepiej niech to będzie osoba po 18 roku życia, która ma czas 1-3 godziny dziennie. Weekendy, oczywiscie od ustalenia.

Zapraszam.