Kompan do gry

Cześć, tak jak w temacie szukam miłej osoby ze sporą iloscia wolnego czasu do wspólnej gry. Jeśli chodzi o gry to jest to temat otwarty. Ostatnio grałem sporo w Aiona, niestety ekipa z ktora grałem przestala grac a grac samemu w takie gry po prostu sie nie da ( nuda ). Jesli chodzi o wiek jest mi to bez znaczenia ( ja mam 21). Osobiscie uzywam komunikatora Ts3 lecz jesli bedzie potrzeba ogarne inny ;). Co do osob nie chce,aby ktos pisal,ze mam pobrac ta i ta gre bo jest super i mam dolaczyc do ich Gildi/klanu. Szukam jednej, konkretnej osoby,bratniej duszy :)

Kontakt steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198025589226

badz tu na forum

Cześć. Ja mam dużo czasu ;) . Lubię grać w różne gry teraz obecnie w Guild Wars 2 i chciałam spróbować też pograć Final fantasy XIV :) . Jak jesteś zainteresowany pisz :)

Ja z kolei gram w Conan Exiles :P we dwoch mozna sporo zdzialac, do tego jakies Paladins, Fortnite itp itd, moze byc tez jakies mmorpg. Obecnie sam borykam sie z brakiem kompanow.

Aktualnie mam duzo roboty dzisiaj i jutro a tak to gram calkiem sporo.

27 lat i bez znaczenia jaki komunikator ;)

Dodam jeszcze, ze jestem czlowiekiem z pasjami takze gadam nie tylko o grach :P

Jezeli jestes zainteresowany to na stemie, Bloofire. Avat na desce snowboardowej w locie.

Nie mam jak teraz dac linka :/

Ps. Dzisiaj bede po 21, moze przed chwile.

Cześć, tak jak w temacie szukam miłej osoby ze sporą iloscia wolnego czasu do wspólnej gry. Jeśli chodzi o gry to jest to temat otwarty. Ostatnio grałem sporo w Aiona, niestety ekipa z ktora grałem przestala grac a grac samemu w takie gry po prostu sie nie da ( nuda ). Jesli chodzi o wiek jest mi to bez znaczenia ( ja mam 21). Osobiscie uzywam komunikatora Ts3 lecz jesli bedzie potrzeba ogarne inny ;). Co do osob nie chce,aby ktos pisal,ze mam pobrac ta i ta gre bo jest super i mam dolaczyc do ich Gildi/klanu. Szukam jednej, konkretnej osoby,bratniej duszy :)

Kontakt steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198025589226

badz tu na forum