Nie jest to prowakcja, bron Boze.
Chcialbym tylko pokazac jak kompetentni i zapracowani sa moderatorzy na forum ^^
Moze zaczne od wnioskow.
Moderatorzy czytaja co chca i sa tam gdzie chca. Jezeli napisales cos zlego,wulgarnego itp. to dostaniesz bana.. no o ile moderator tam zaglada ^^
Wiele było placzy i zali o bany na forum, pewien jestem, ze sporo ludu bylo nie slusznie warnowane i banowane poprostu z glupiego widzimisie moderatow.
Nie dzialaja zadne argumenty.
Spoko chcecie super ostry regulamin, no problem. Tylko znajdzcie do tego moderatow z prawdziwego zdarzenia, a nie pierwszych lepszych co maja duzo postow bo wypisuja pierdoly, albo liza gdzie trzeba.
Najbardziej wkurzajace sa sytuacje kiedy chodzi o prywatne serwery. Ja dostaje warna od moderatora za "promowanie serwera", podczas gdy w ciemniejszych zakamarkach forum, tance. hulanka, sfawola i kazdy wali nazwami priv serwow jak chce, a nawet linkami. Ja akurat nie z tych co uzywaja "raportuj"
Nie chcialo mi sie dluzej czekac z ujawnianiem tych brudow, ale bylem pewien ze ten numer przejdzie i tak, sadzac po moderatorach. Jak widac, mamy 3 wrzesnia a ja bez nawet warna ^^
Caly ten temat pol zartem, pol serio, ale chyba cos w tym jest ;p
Link do tematu - http://mmorpg.org.pl/forum/topic/64532-gdzie-zagrac-i-czy-ma-to-sens/#entry494413