Siemanko,
wraz z dwoma kumplami szukam ludzi do Ekipy by móc robić rzeczy na większą skale we własnym gronie, a nie z randomami, bo powiedzmy że nie są to najlepsi kompani…
W co gramy?
-
Neverwinter-wspólnie zaczęliśmy przygodę i szukamy ludzi, którzy chcieli by pograć razem z nami. W tej chwili tak jak wspomniałem jest nas 3 i każdy w początkowym stadium [ok.6lvl’a, tuż po przejściu samouczka]. Czarodziej, Łotrzyk i Łucznik. Fajnie by było gdybyś grał czymś leczącym lub tankującym z oczywistych względów…
Narazie chcemy się pobawić, zobaczymy co z tego wyjdzie na dłuższą metę. Głównym zamysłem jest PvP, chociaż ja osobiście również chciałbym zgłębić endgame’owy kontent PvE, O ILE UDA SIĘ DO NIEGO DOTRZEĆ
Chodzi ogólnie o fun z gry, dopóki ten będzie występował to i my będziemy występować w jej świecie
13 sierpnia jest planowany nowy dodatek jak dobrze pamiętam, więc myślę, że to będzie death time, wtedy albo pociśniemy dalej albo odstawimy Nevera traktując go w typowo casualowy sposób.
-
League of Legends- zarówno TFT jak i zwykłe rozgrywki rankingowe na niskim poziomie, raczej traktujemy tą gre for fun, aniżeli koloseum na którym walczymy o chwałę wśród nerdowskiego popłochu. Co nie przeszkadza nam oczywiście w wyzywaniu się od raków przy kolejnej porażce
Tutaj przewijamy się praktycznie cały czas toteż dołączając do nas będziesz miał/miała okazje pobawić się z nami na polach Summoners Rift
-
Apex Legends- Tutaj tak naprawdę brakuje nam jednej osoby do stałego składu, gdyż jeden z kumpli ma stary procesor i wyskakuje mu jakiś błąd przy instalacji, a randomy już nas męczą. Niedawno wprowadzono system rankingowy toteż zależy nam na jako takiej progresji. Poziom średni, gdyż ani ja ani kumpel nie grali wcześniej w FPSy z podobną mechaniką, jednakże systematycznie progres ujemy i zwiększamy nasze umiejętności bitewne
-
Counter Strike- Dwóch z nas [nie ja
] gra na poziomie LEM’a/Suprima
, ale gramy też we trójkę i często brakuje tych dwóch osób bo z silverem MMA nie zagrasz
Tak więc często szukamy ludzi do gry i wydaje mi się że właśnie Ciebie
Pewnie będziemy rotować między różnymi innymi tytułami jak Paladins, Crid II, ja posiadam też Assasyna Unity [tak tego co był za darmo, cebulion MAX Mordeczko ], jeden kumpel ma GTA V. Ja gram również w ArcheAge, w którym jestem dosyć dobrze ogarnięty pod względem mechanik, także tytułów Ci u nas dostatek.
Co oferujemy?
- Na pewno dużo fun’u z samego obcowania z nami
- Zacięcie w duchu zdrowej esportowej rywalizacji
- Serwer Discord oraz Team Speak
- Dość spora aktywność, co prawda we trojkę trenujemy, pracujemy i studiujemy ale i tak znajdujemy zazwyczaj kilka h dziennie na granie
W jakich godzinach gramy?
Najczęściej popołudniu/wieczorem, zdarza się zarywać nocki. Jak lubisz pogadać do mikro i wypić piwo to zapraszam, ugadamy się na weekend, ten… albo każdy innyOczywiście im więcej nas będzie tym większa szansa na znalezienie kompana do gry o każdej porze dnia, dlatego czekamy na każdego z was! Także wiesz, nie świruj tylko pisz pw…
W jakim jesteśmy wieku?
Akurat jesteśmy grupą przyjaciół ze szkoły średniej, wszyscy jesteśmy w tym samym wieku-22 lata. Aczkolwiek każdy z nas jest dojrzały na tyle by sprostać każdemu psycho-fizycznemu zadaniu, jednakże nie o to nam chodzi szukamy raczej ludzi z którymi łatwo nam będzie nawiązać kontakt i więź, żeby miło spędzić czas
Czy jesteśmy normalni?
Nie do końca… Chodzi o to, ze my jako starzy znajomi i przyjaciele mamy ogromny dystans do swoich odzywek i mimo licznych wulgaryzmów potrafimy odszukać w tym nutę sarkazmu lub czysty dowcip. Jeżeli straszne Ci pociski pod tytułem “Twój stary myje gary, Twoja stara ssie browara” [oczywiście to jest wersja delikates, gdyby ktoś młody dotarł do tego wpisu
] to lepiej nie wchodź do nas na TS. Oczywiście że nikt na wstępie nie będzie Cie odrazu wyzywał itd. ale na pewno byłbyś/byłabyś świadkiem takich słów między nami, okraszonych dużą ilością śmiechu. Ktoś może powiedzieć że jesteśmy bandą prymitywów… mów sobie co chcesz i tak 3/4 populacji zlewamy ciepłym moczem
Podsumowując zależy nam na osobach dojrzałych emocjonalnie z dystansem do siebie i otoczenia
Czy mamy jakieś priorytety?
Zależy nam głównie na Neverwinter, drugą istotną gierką jest Apex w systemie rankingowym. Dużą przyjemność sprawia nam udoskonalanie taktyk w nowo wprowadzonym TFT w Lidze. Reszta gier to już według widzimisię, gdyby dopadła nas monotonia Może FLEXY w LoL’u w systemie rankingowym? Jak coś biorę supporta, więc luźna guma
Może też będziemy streamować nasze patologiczne zmagania
, albo jakieś filmiki?
Zobaczymy na ile czas pozwoli, najważniejszy jest fun
Jak się z nami kontaktować?
Póki co podam tutaj mój stary adres do Discorda z ArcheAge, stamtąd będziemy Was zgarniać w naszą niezwykła podróż Można też pisać na priv tutaj, postaram się odpowiedzieć jak tylko będę online
Jeśli chodzi o Discord to pojawię się tam około godziny 18
Pamiętaj
- Kontaktując się z nami deklarujesz chęć dołączenia do “patologicznej” ekipy szerzącej pozytywną energię, na łamach wielu wirtualnych światów
- Z nami gra słowna jest niczym symfonia Mozzarta, gorzej z wynikami w tych docelowych grach…
toteż uzbrój się w cierpliwość, dystans do siebie, do otaczającego świata nie musisz mieć, razem go odpowiednio “podsumujemy”…
- Nikogo nie będziemy trzymać na siłę
ludzi pyszałkowatych, niedojrzałych, przemądrzałych, będziemy wydalać niczym wczorajszy obiad, więc jak chcesz wejść w celu pokazania nam swojej wyższości to uwierz… nie chcesz
- Swoich traktujemy jak rodzinę, ale Ci co nam za skórę zalezą są tępieni jak zaraza, toteż potyczki słowne w grach się zdarzają, jeśli toxic dla Ciebie to zło najgorsze, to lepiej faktycznie zostań po drugiej stronie monitora i jeśli nie daj Boże na nas trafisz…MUTED!
- Preferujemy osoby zbliżone do naszego wieku, ale jeżeli czujesz że twoja psychika i klawiatura z myszką wytrzymają to zapraszam
spróbować… jak to mówią, zawsze warto
Czy planujemy założenie jakiegoś klanu?
Póki co za mało nas by o tym myśleć jakoś szerzej, ale gdyby się zebrało parę osób to można się nad tym zastanowić
Na ten moment nic więcej mi się nie przypomina, a i tak już wyczerpałem pewnie Twoją cierpliwość…
Zapraszam jeszcze raz tutaj: https://discord.gg/VKQQ3EW
A wieczorem będziemy kminić