Kompromitujące dane

JAK JEZUS PO 3 DNIACH, tak jak zmartwychwstałem z bana po 3 minutach

Alleluja! i co teraz?

Obal system jak Jurek Owsiak !!! jesteśmy z tobą FA

comment_1DzKpmyNWP8ieYBydrvVXoDGYVWVwnUW

jestem bogiem uswiwadom to sobie sobie

Jesteś bogiem? Niech się stanie zatem melon i sałata. I gdzie te dane?

Trudne sprawy

Powiem ze nie opłaca ci się deszyfrować, jak cokolwiek porządnie umiesz w hakowaniu, to zabezpieczenia tego forum złamiesz w jeden dzień i będziesz miał dostęp do czego tam chcesz,

PS. co do danych wiele ciekawego tam nie znajdziesz więc pewnie zaczniesz wypisywać głupoty

nie jestes swiadom nad czym pracuje, potem zobaczysz

Kim jest Bax? :illu: *muzyka z archiwum x w tle*

Czy tylko ja mam tego kolesia głęboko w du....żym poważaniu? Co mnie obchodzi kto dostał bana i dlaczego, albo co piszą jaśnie wielmożni admini/moderatorzy czy ktokolwiek inny. Używam tego forum w celu pogadania z ludźmi, pogrania, czasem dowiedzenia się czegoś nowego, to na jakie licho mi twoje "sekretne dane"?

Chce wiedzieć, czy Salek to sexy grill

Chce wiedzieć, czy Salek to sexy grill

jak według Ciebie wygląda sexi grill?

grill_beczka.jpg

10309919-m%C4%99%C5%BCczyzna-3d-z-znak-z

2jff68.jpg

Kompromitujące dane? Że obrażamy każdego na forum kto nie jest w karczmie i mamy się za lepszych? HO6fKjf.png

Raczej takie, że ruchacz, czy tam zbieracz tazosów zadowala seksualnie część administracji, bo to chyba jedyne sensowne wyjasnienie tego, ze typ nie miał perma po pierwszym swoim poscie na tym forum.
Czekam na warna.

Edit: Jeszcze mu te śmieszne odznaki dali, czy co to za pierdoły są, jak śmiesznie xD

Nieee tylko nie to....jak on wypuści ze guru jest kobietą to administracja będzie miała przekichane :P

a tak na poważnie powiedz mi chłopcze cóż takiego możesz znaleźć na tym forum jedynie jakieś nieładne zdjęcia(screeny niskiej jakości pokazujące brak profesjonalizmu), może informacje ze jednak pracuje tutaj szajka znajomych(bo przecież nikt o tym nie wiedział) a ba pewnie znajdzie ze to oni zlecili bana na ciebie no to jest po prostu straszne....a może dojdzie do tego ze jeszcze oni współpracują z CBA, ABW i MoN'em :P

a no i nie zapomnijmy o tym ze pewnie wyjdzie na jaw ile miałeś multikont :P

UWAGA PIERWSZE DONIESIENIE CO USTALIŁ AJRON - OTO PRAWDA O CZYM ROZMAWIAJĄ W TAWERNIE :

" Śmiejecie się, hejtujcie - mam to w d*pie. Wk***ia mnie to, że w wieku 25 lat jestem prawiczkiem, a wszystko przez swoją ex. Dzięki niej zacząłem cierpieć na obrzydzenie w stosunku do kobiet. Kiedy rok temu miało dojść do naszego pierwszego razu, oczywiście przed zaczęła się gra wstępna - pomyślałem fajnie, zawsze chciałem spróbować jak to jest po francusku, 6/9 itd. Więc sprobowalismy tej pozycji ( czego żałuję, bo nie było drogi ucieczki jak przyblokowala mnie dupskiem ), kiedy zacząłem działać poczułem nieprzyjemny odór, ale pomyślałem może tak musi być, może każda tak ma. Przejechałem jęzorem i to juz utkwiło mnie w przekonaniu, że przejechałem po rozmazanym kleksie gówna. Wyglądało to tak jakby, po wysraniu się przejechała papierem również po broszce przez co ją osmaliła resztkami kału. Z ledwością powstrzymałem pawia, nie chcąc jej zrobić przykrości dokończyłem robotę w większej części pomagając sobie dłońmi, żeby już nie maczać języka w kale. Miałem okazję się przyjrzeć, że tylek tez nie był pierwszej świeżości i paleta barw na kakowym oku utwierdzila mnie w przekonaniu, że waliła kloca całkiem niedawno, przed naszym pierwszym razem k***a postawiła kloca ! Rozumiecie ?! k***a. Ty jako facet masz zadbać o romantyczny nastrój, świeczki, kolacje, a ona przed wszystkim się wysra i do tego tak nieudolnie wytrze d*pę, że przejeżdża jeszcze czekolada po pierogu ! Po wszystkim puściłem soczystego pawia, związek zakończyłem nie chciałem jej mówić z jakiego powodu powiedziałem wiec, ze do siebie nie pasujemy. Ona oczywiście, że zależało mi tylko na jej d*pie ( matko przekochana - gdybym wiedział, że ta d*pa da mi tak popalić do ooncs życia dogadzalbym sobie ręką ! ). Dziewczyna była zjawiskowa z wyglądu, wręcz cudo, ale co z tego ?! Od tego czasu jak widzę piękna dziewczynę, uśmiechająca się do mnie i mam ochotę zacząć podryw, przez głowę przechodzi myśl: " Zaraz, zaraz...jej pewnie też śmierdzi d*pa, przed chwilą postawiła klocka i przejechała papierem tez po...". Wtedy obrzydzenie bierze górę i w każdym przypadku jest to samo. Może kiedyś się przełamie, ale poza pocałunkami i przytulaniem, nie ma możliwości, żebym pozbył swoją przyszłą majtek do czasu, aż się nie upewnie, że się umyła! Tylko jak im to powiedzieć, żeby się nie obraziły?! Dziewczyny wystosuje tutaj apel, myjcie się i nie srajcie przed stosunkiem, bo sp***olicie życie nie jednemu facetowi. Jeżeli przytrafi mi się to drugi raz rzucę się pod pociąg ! Teraz dochodzę do siebie, ale kilka lat to jeszcze pewnie potrwa. W ustach do dziś mam posmak...Zresztą nieważne ! Panowie uważajcie. Ci co będą wyśmiewać, mam nadzieje, ze trafią kiedyś w życiu na moją ex i zostaniecie postawieni w drodze bez wyjścia tak jak i ja zostałem postawiony. "

A tak serio zwinąłem to z sadistic.pl :)