Kompromitujące dane

witam, w okresie paru ostatnich dni pracuje moj drugi komputer ktory łamie zabezpieczenia forum, a w sumie nie łamie ich tylko deszyfruje abym miał do nich dostęp. Póki co udało mi sie dojsc do czegos co pewnie zauwazyliscie ogladajac moj profil. Ale to nie wszystko mam dostep do swobodnego przegladania karczmy i moim postanowieniem na rok 2016 jest udowodnienie jakie na forum istnieje kolesiostwo, a kompromitujące dane i wypowiedzi na temat pewnej GRUPY uzytkownikow zostaną wkrótce upublicznione :)

Poki co bawcie sie dobrze i sledzcie temat, nigdy nie wiecie... może to TY bedziesz osoba która pierwsza pójdzie na ogień.

Szczesliwego nowego roku.

Dowiedz się kim jest BAX...

Jeszcze nie ma 20, a Ty już pod wpływem? No nic, grunt to dobra zabawa :D

Fanie, a skąd ta nagła nagonka i zmiana avatara? ;o

prawdziwy powód zbanowania Ajrona równiez wyjdzie NA JAW

Zapowiada się ciekawie :> Czyżby drugi Vampir nam się znalazł? Tylko czekać aż zamknie portal i forum :) No cóż czekam na rozwój wydarzeń.

Mogę być pierwszy? ;d

mowie o śmietance forum x) STAY TUNED

To on bana dostał? :v

Ten na dole wygląda jak Stankiewicz. xD

Nie :D

NIE DOSTAL BANA...

the-x-files-i-want-to-believe-print.jpg

Obyś nie miał nic na mnie :<.>

500x375px-LL-b43ddc98_Op_will_surely_del

jedynie co mi się ciśnie na język to: AHHAHAHAHHAHAHAHAHHAhAHAHHAHAHAHAH

Ty się śmiejesz, a on jednak bana dostał...

śpij słodko aniołku [*]

Jednak coś musi być na rzeczy skoro bana dostał, zaraz zamkną temat, żeby nikt się nie dowiedział, co do kolesiostwa to już dawno wiedziałem, że tu takowe jest nic nowego :)

Dlatego się śmieje, lel

Nie wiem komu przeszkadza to kolesiostwo, tym bardziej iż jest to forum i nie pełni ono żadnej ważnej funkcji w życiu każdego z nas. W rządzie też było jest i będzie kolesiostwo i jakoś wszyscy tak samo o tym wiedzą , ale nikt z tym nie robi i nie zrobi raczej nigdy.