Witam wszystkich forumowiczów!
Chciał bym zakupić sobie nowy komputer do grania w nowe MMO i ogólnie w nowe gry bo stary intel core 2 duo juz ledwo zipie.Interesuje mnie głownie sprzet ktory mogl bym wziasc na rozsadne raty.CO sadzicie o komputerach z sieci takich jak Media Expert,Euro rtv agd(raty 0 %) itp itd...,czy jakis sklep komputerowy lub internetowy sklep komputerowy np morele? Podpowiedzcie mi gdzie najlepiej kupic nowego kompa i jakie podzespoly mogl bym miec za tą kase.Nie jestem jakims super wymagajacym graczem wielbiacym full HD,lubie plynnosc rozgrywki. Dzieki z góry!
Komputer 3000-3300 zl
komputery z marketów odradzam, tak samo te gotowe zestawy z allegro (wkładają badziewne podzespoły)
Najlepiej poprosić kogoś o złożenie takiego zestawu do podanej kwoty, już nie raz widziałem, że ludzie z forum znają się na rzeczy :-)
Jeśli nie masz w mieście dobrego sklepu komputerowego (ja np. ostatnio korzystam często z X-KOMU akurat mam pod nosem w mieście)
pozostaje np morele - mają dobre ceny i z ratami chyba problemu nie będzie
Jak nie chcesz słuchać ekspertów z forum, to lepiej poszukaj czegoś z gotowych zestawów na morele.net albo x-kom.pl. Ich zestawy są fajne i dają możliwość dodania lub zmiany podzespołów jesli coś by ci nie pasowało, albo chciałbyś dodać jakiś dysk ssd czy coś
Napewno na 100% z zakupem czekaj do 29czerwca. premiera RX480. Która idealnie się wpisuje do kompa twojego. Pograsz w nowe gry na dobrych ustawieniach płynnie i nie będzie to kosztowało fortuny.
Witam wszystkich forumowiczów!
Chciał bym zakupić sobie nowy komputer do grania w nowe MMO i ogólnie w nowe gry bo stary intel core 2 duo juz ledwo zipie.Interesuje mnie głownie sprzet ktory mogl bym wziasc na rozsadne raty.CO sadzicie o komputerach z sieci takich jak Media Expert,Euro rtv agd(raty 0 %) itp itd...,czy jakis sklep komputerowy lub internetowy sklep komputerowy np morele? Podpowiedzcie mi gdzie najlepiej kupic nowego kompa i jakie podzespoly mogl bym miec za tą kase.Nie jestem jakims super wymagajacym graczem wielbiacym full HD,lubie plynnosc rozgrywki. Dzieki z góry!