Siema poszukuję jakiegoś zestawu do 300 zł. Używany. Z Monitorem lub bez. Macie jakieś pomysły ?
Komputer do 300 zł
Na allegro można takie poznajdywać, ale szczerze nie polecam. Kupiłam do biura jeden za 150 zł, to pochodził niewiele ponad miesiąc… Oczywiście od sprzedawcy nic nie wydębisz bo “w opisie aukcji dawałem gwarancje na miesiąc, to tyle podziałał” i tyle w temacie Jeszcze tylko roboty mi narobił bo trzeba było męczyć się z odzyskiwaniem danych z dysku, który to właśnie pierwszy umarł…
Ogólnie to nie wiem czy ja mam takiego pecha z używkami, ale też niedawno kupiłam używany zasilacz to padł po 2 tyg a nie wyglądał na jakiś mocno eksploatowany. W sumie to tylko stary RAM jaki kupiłam chodzi do teraz… >_>
Ogólnie używki w sprzęcie komputerowym to duża loteria.
ale ze jak do 300zl? to chyba tylko raspberry albo wogole jakis smartfon bedzie miec lepsze osiagi
Można znaleźć poleasingowe kompy do 300zł z i5 2 czy 3 generacją i z 12 miesięczną gwarancją sprzedawcy. Dodatkowo za stówkę dokupić sobie grafikę pokroju gtx670 czy gtx580 i można szaleć.
Poszukaj sobie sprzętu biurowego które skupowane są od firm, nei wiem jak w kwocie do 300 zł ale do 500 zł masz sprzęt z i5, 4 gb ramu dyskiem ssd 120 gb i oryginalnym win 10 pro albo win 7 pro.