Witam wszystkich tutaj zaglądających.
Ostatnio mam problemy ze swoim laptopem gdyż nie odpala wszystkich gier. Więc postanowiłem zakupić nowy komputer do 4 tysięcy złotych i tak o to mam pytanie do was czy możecie mi w tym pomóc. (Możliwość zakupu w ratach)
PO:
1. Komputer już jeden sam złożyłem razem z kolegą i też mam pytanie do was czy będzie się nadawał czy nie :
https://www.morele.net/inventory/info/50EBxb/
2. Jeżeli jest taka możliwość to wymieńcie część z tego zestawu na inną jeśli reszta będzie odpowiadać.
3. Jeśli natomiast powyższy zestaw jest do Du** to stwórzcie swój zestaw uwzględnijcie dlaczego on przeczytam każde "wypracowanie"
4. Komputer będę zamawiać dopiero po 10 września ale już szukam zestawu aby mieć więcej czasu na pewne zaplanowanie poczytanie opini o sprzęcie i czy będzie ze sobą wszystko współgrało .
Co będę używał na tym komputerze:
1. Chciałbym zacząć mój projekt w programie project: spark
2. do różnorakich gier (najlepiej w jak najlepszych ustawieniach się da)
3. na pewno do programowania muszę zacząć się uczyć a wiem że programowanie wymaga dużej mocy obliczeniowej
4. no i oczywiście do filmów
Co oczekuję po sprzęcie:
1. Tak aby to co włączę się nie zacinało
2. Full HD w zupełności mi wystarczy
3. . . . . . .
!!! Jak coś wpadnie mi jeszcze do głowy to dopiszę!!!!!
A i jeszcze coś Monitor. Na tę część mam przeznaczoną osobną kwotę 600zł i ani grosza więcej (bez wysyłki)(bez rat)
(Jeśli w zestawie nie będzie obudowy to dobrze by było jakby cena komputera nie przerosła 3,8tys złotych)