tak jak w temacie najlepiej oferty na morele, bardzo dziekuje
1 edit - oczywiście bez ochłapów "czerwonych" (amd, radeon)
Komputer za 8 mln no nieźle. Sprzedam swojego za regipsy.
FuryX albo GTX 980Ti z czego tu jest ryzyko w części gier są porówywalne bardzo w innych przewagę 15fps ma gtx. Jest FuryX droższy od najtańszego Gtx 980TI ale no sry to chłodzenie wodne ma zamontowane więc musi kosztować. ( dla porównania te gtx z wodnym to 3700zl najtaniej z czego pompa głośna, i pracuje wyższych temperaturach niż FuryX(pisze o modelu z wbudowanym takim chłodzeniem)).
I nie wiadomo czy nowe sterowniki AMD nie poprawią sytuacji FuryX względem 980Ti.
Procesor do tego i7-6700k będzie dostępny dopiero gdzieś koło wakacji a innego nwm czy się opłaca dawać.
jeez pomylić się nie można ;x 6-8 kafli pasuje
FuryX albo GTX 980Ti z czego tu jest ryzyko w części gier są porówywalne bardzo w innych przewagę 15fps ma gtx. Jest FuryX droższy od najtańszego Gtx 980TI ale no sry to chłodzenie wodne ma zamontowane więc musi kosztować. ( dla porównania te gtx z wodnym to 3700zl najtaniej z czego pompa głośna, i pracuje wyższych temperaturach niż FuryX(pisze o modelu z wbudowanym takim chłodzeniem)).I nie wiadomo czy nowe sterowniki AMD nie poprawią sytuacji FuryX względem 980Ti.Procesor do tego i7-6700k będzie dostępny dopiero gdzieś koło wakacji a innego nwm czy się opłaca dawaćnie l
nie lubie sprzętu czerwonych więc wezme gtx, mam z nimi złe przeżycia, szczególnie karty graficzne
nie lubie sprzętu czerwonych więc wezme gtx, mam z nimi złe przeżycia, szczególnie karty graficzneale i tak czekasz do wakacji na procesor bo rly nie opłaca się dawać i5 Do 980Ti. A nie wiem co za złe przeżycia mogłeś mieć z Radeonem. Miałem siedem kart od nich zero problemów a teraz mam nVidia i wiecznie coś.
ale i tak czekasz do wakacji na procesor bo rly nie opłaca się dawać i5 Do 980Ti
a co z i7 5820k ??
To i tak czekasz bo przed wakacjami wychodzi nowa seria tych właśnie procesorów. Więc już się nie opłaca ale procek dobry.
Uzbieraj jeszcze 50 kafli i kupuje tego
ale i tak czekasz do wakacji na procesor bo rly nie opłaca się dawać i5 Do 980Ti.
Nie opłaca się takich głupot pisać, że nie opłaca się dawac i5 do 980 Ti podczas gdy istnieje może 4-5 gier w których i7 daje cokolwiek, gdzie i5 może spowodować spadek poniżej 60 klatek i to też w jakiejś marginalnej części gry. A już pisanie żeby ktoś czekał rok jakiś proceosr, który znów będzie o 3% lepszy od poprzedniej generacji pozostawiam bez komentarza. Jeszcze tylko zapomniałeś dodać, że 980 Ti nie, bo DX12
Nie opłaca się takich głupot pisać, że nie opłaca się dawac i5 do 980 Ti podczas gdy istnieje może 4-5 gier w których i7 daje cokolwiek, gdzie i5 może spowodować spadek poniżej 60 klatek i to też w jakiejś marginalnej części gry. A już pisanie żeby ktoś czekał rok jakiś proceosr, który znów będzie o 3% lepszy od poprzedniej generacji pozostawiam bez komentarza. Jeszcze tylko zapomniałeś dodać, że 980 Ti nie, bo DX12Oj tam ja zakładam że chce poprostu to co najlepsze. A dx12 narazie formalnie nie ma bo nic pod nim nie działa
ale dalej nie otrzymałem ofert tylko sprzeczke pomiedzy kartami / procesorami, a ram ,mobo / zasilacz ?
Mobo zależy od procesora. Ram 16Gb będzie na potem DDR4 jak skylake albo coś z serii -E. Ssd http://www.morele.net/dysk-ssd-samsung-850-evo-250gb-sata3-mz-75e250b-eu-701416/. Zasilacz jakiś markowy 750w Gold albo większy
Niestety praktycznie każdy wątek na tym forum kończy się gównoburzą dotyczącą kart graficznych. Zobacz sobie ten zestaw http://www.morele.net/inventory/info/rr5ii0/
Niestety praktycznie każdy wątek na tym forum kończy się gównoburzą dotyczącą kart graficznych. Zobacz sobie ten zestaw http://www.morele.net/inventory/info/rr5ii0/
Dzieki
Widzę, że kolega wyżej podał już ten zestaw co ja chciałem wrzucić
Niestety praktycznie każdy wątek na tym forum kończy się gównoburzą dotyczącą kart graficznych. Zobacz sobie ten zestaw http://www.morele.net/inventory/info/rr5ii0/jak na dzisiaj zestaw jest dobry i7-5820k idealnie nadaje się do pracy, streamowania gier (4 rdzenie na grę i zostają 2 na stream) i do samych gier kiedy lubimy mieć otwarta przeglądarkę