Komputer do gier! :)

Wiem, wiem ja się tylko pytałem co myślicie o tych laptopach.

Ten temat dotyczy komputerów nie laptopów...

A laptop to nie komputer? Z definicji nawet Nokia 3310 nim jest

Po drugie ten temat dotyczy czegoś innego na dodatek nie jego temat.

Przepraszam, że nie zakładałem specjalnie tematu na jedno małe pytanie. Zachowujesz się jak byś miał 13 lat i jakbym ciebie jakoś obraził. Wybacz, że użyłem twój temat. Dobrze zapamiętam twój nick i więcej tego nie zrobię. Dziękuję, do widzenia.

Czy ja mowię, że mnie obraziłeś? Czytaj ze zrozumieniem...

Czy ja gdzieś napisałem, że Cię obraziłem albo, że ty tak uważasz? Mówię, że się zachowujesz tak jakbym to zrobił, chociaż niczym cie nie obraziłem.

Chłopcze zamilcz... Wracając do tematu to lepiej windows 7 czy 8 do gier? :) Czy jest jakaś różnica jak ściągnę windowsa z neta a mieć oryginał ?

Nie mów do mnie chłopcze, bo mnie nie znasz.

Oczywiście, że 7. Różnica będzie taka, że na piracie nie będziesz miał aktualizacji.

No ale ręcznie chyba da się aktualizować win7?

Może tak, nie wiem.

Chłopcze zamilcz... Wracając do tematu to lepiej windows 7 czy 8 do gier? Czy jest jakaś różnica jak ściągnę windowsa z neta a mieć oryginał ?

czy pirat czy nie roznicy nie ma, nie wiem jak windows 8.1 ale generalnie polecam na chwile obecna winde 7 64bit

Jeszcze co do tych części. Co można by było kupić używane? Tak, żeby było trochę taniej bo na chwilę obecną to cienko jest ;p Tak do 2000zł. Części takie jak podał Xardunek z dodatkiem dobrej obudowy z dodatkowym chłodzeniem.

Móć możesz wolny kraj, tylko jak kupisz przez allegro części i coś nie będzie działać to powodzenia :D Kupuje sie uzywki ale to na zasadzie 1 podzespol a nie kompa.

Komp to zabawka, dozbieraj i sie baw, nie masz nie baw sie a pracuj powiadam Ci.

Witajcie. Mam zamiar kupić komputer do gier tych nowszych takich jak bf3, sr3,gta itp. A więc kieruję do was prośbę o złożenie komputera bez obudowy, dysku twardego (posiadam dysk Seagate SATA 500gb nowy) oraz bez odtwarzacza (napędu). Budżet w granicach 1000zł-2000zł max :) Z góry dziękuję i pozdrawiam.