Witam mam pytanie czy na takim zestawie będą śmigać takie gry jak :FC 3/4, GTA 4/5, BF 3/4
Komputer do Gier
GTA 5 + Witcher 3 + BF4 64 players map multi
procek ok
ram need 8gb
karta zbyt slaba, 760 oc lub 280x to minimum to wymaksowania jezeli o to Ci chodzi.
Czyli zestaw za jakies 3000
Komputer bez SSD. Nope, nope, nope.
Nie chodzi mi tutaj o ultra detale. Na jakiś normalnych na tej karcie uciągnie?
SSD mam z aktualnego laptopa.
Nie chodzi mi tutaj o ultra detale. Na jakiś normalnych na tej karcie uciągnie? SSD mam z aktualnego laptopa.
Napisałeś że ma "śmigać", a nie po prostu działać, więc dostałeś odpowiedź adekwatną 660 obleci, ale warto się zastanowić nad dorzuceniem stówki do 760 lub porównywalnej, żeby cieszyć się lepsza grafiką trochę dłużej.
Oki dzięki za odpowiedzi. Teraz mam jeszcze jedno pytanie Jakie proponowalibyście mmo na takim sprzęcie?
Jak podłączysz tego SSDka, to każde pociągniesz. Jak znajdziesz jakies promo, to możesz kupić TESO, a tak z darmówek do Aion, Tera, ArcheAge też Ci pociągnie, ale w tej chwili nie ma zbytnio sensu grać, co najwyżej mieć nadzieje że naprawią grę i wtedy ew można sie podłączyć. Lubisz gwiezdne wojny, to SW Online też będzie warte uwagi. Z Semi mmo DragonNest jest miły, PathOfExile i pewnie jeszcze kupa innych. Zależy od tego w co już grałeś i Twoich preferencji.
Według mnie lepiej dołożyć do pamięci i grafiki tak jak wyżej, ja sam myślę nad kupnem czegoś nowego, i wole jeszcze kilka miechów poczekać z zakupem i odłożyć kasę na coś lepszego.
Bo po co masz się już teraz kupując nowy sprzęt ograniczać z graniem w nowe tytuły, nowego kompa chyba się kupuję po to żeby wszystko śmigało jak należy, grałbyś na słabszych ustawieniach to byś pożałował i pluł sobie w twarz odnośnie tego dlaczego nie zaczekałeś
Witam mam pytanie czy na takim zestawie będą śmigać takie gry jak :FC 3/4, GTA 4/5, BF 3/4