Komputer do przyjemnych rozgrywek

A więc krótko i na temat , chciałbym się was zapytać czy na takim sprzęcie mógłbym pograć w takie tytuły jak :

- Diablo 3

- Battlefield 3/4

- Guild Wars 2

- Nowe Need For Speedy

A oto parametry komputera: Procesor AMD E1-1500 (2 rdzenie, 2.3 GHz, 1 MB cache) Chipset A45 Hudson D1 Zainstalowana ilość pamięci RAM 4 GB (DIMM DDR3, 1066 MHz) . RAM 16 GB Ilość gniazd pamięci (ogółem / wolne) 2/1 Karta graficzna AMD Radeon HD 7310 Wielkość pamięci karty graficznej Pamięć współdzielona Dysk twardy 500 GB SATA 7200 obr.

Chciałbym też abyście mi napisali na jakich detalach i w jakiej ilości FPS'ów mógłbym grać w podane wyżej tytuły .

Za wszelakie odpowiedzi dziękuję .

ja mam duo 2.1 gf gt240m 1gb ram 4 gb i GW2 pogram ale tnie sie i wszystko na minimalnych

tak więc podejrzewam że u ciebie minimalne bez cięć ;)

bo GW2 bardzo obciąża procka niż grafe choć podobno jest spora optymilizacja a dawno nie grałem ;)

To sie do grania nie nadaje. Pomysl nad sprzetem gamingowym, bo na tym to co najwyzej gry typu pasjans i te sprawy. Powaznie.

Nom , będzie trzeba poszukać czegoś lepszego z tego co widzę , dzięki za info :)

A więc krótko i na temat , chciałbym się was zapytać czy na takim sprzęcie mógłbym pograć w takie tytuły jak :

- Diablo 3

- Battlefield 3/4

- Guild Wars 2

- Nowe Need For Speedy

A oto parametry komputera: Procesor AMD E1-1500 (2 rdzenie, 2.3 GHz, 1 MB cache) Chipset A45 Hudson D1 Zainstalowana ilość pamięci RAM 4 GB (DIMM DDR3, 1066 MHz) . RAM 16 GB Ilość gniazd pamięci (ogółem / wolne) 2/1 Karta graficzna AMD Radeon HD 7310 Wielkość pamięci karty graficznej Pamięć współdzielona Dysk twardy 500 GB SATA 7200 obr.

Chciałbym też abyście mi napisali na jakich detalach i w jakiej ilości FPS'ów mógłbym grać w podane wyżej tytuły .

Za wszelakie odpowiedzi dziękuję .