Witam czy mógłby mi ktoś napisać zestaw do lola + odpalony stream, jak najtańszy. Oczywiście aby lol działał na full detalach.
Komputer do Streamów?
Zapytam cie jeszcze jaki masz upload ?
Jak najtanszy czyli ile 500? 1000? 2000? Skąd mamy wiedzieć ile masz kasy ?
Dokładnie, przede wszystkim jaki masz upload internetu. Jeśli poniżej 2mb to nie ma co kupować kompa do streamowania
Wiem o tym ze upload ma byc minimum 2mb, ale pytalem o kompa wiec nie wiem po co ten offtop.
Żaden offtop tylko koledzy pytają żebyś się potem nie rozczarował.
Musisz podać jakiś przedział cenowy, a nie tylko "jak najtańszy".
Dokładnie bo dla nie których jak najtaniej będzie to 5000 zł a dla niektórych to będzie 500zł także wiesz
Podaj do jakiej kwoty a na pewno ktoś pomoże Ci z tym.
Myśle że i3, 4GB ramu i radeon 7770 wystarczą przy fullHD ale dokladnego zestawu ci nie podam bo nie orientuje sie które firmy sa dobre.
Do Pawlikgk i RayXX
Panowie najpierw sie obudzcie a potem odpowiadajcie . Jak ktos sie was spyta ktory samochod jest najtanszy to co zarzadacie aby podal wam przedzial cnowy bo dla jednego 200k to malo a dla innego 20k ?
Goteki chce najtanszy sprzet na ktorym LoL bedzie chodzil na max detalach + zapas mocy na stream i to jest takie trudne do zrozumienia .
desperat nie zrozumiałes pytania, upload jest wazny, dlaczego? bo zeby przesyłanie strumieniowe było płynne i w rozdzielczosci to absolutne minimum to 2mega.
Co do kompa do byle jakiego streama to musisz nam podac zakres gotówki jaka chcesz na to przeznaczyc. Zeby myslec o streamowaniu z prawdziwego zdarzenia to wiadomo ze trzeba zainwestowac w AverMedia Live Gamer.
typek ma 12 postów więc pewnie jakieś mult acc
Żeby nie było off top.
Jakaś mocna i5 z odblokowanym mnożnikiem, radek 7770 przynajmniej 4gb ramu o wysokim taktowaniu, dysk ssd na system + hdd sata 3 reszta wiadoma.
Poszukaj gotowych zestawów. Na forum jest tego pełno.
Witam czy mógłby mi ktoś napisać zestaw do lola + odpalony stream, jak najtańszy. Oczywiście aby lol działał na full detalach.