Komputer do streamowania

Witam, poszukuje komputera do 20.000$ , który będzie mi służył do streamowania i grania jednocześnie na najwyższych detalach i najwyższej jakości przechwytywanego obrazu.

Musisz napisać do nasa to za dodatkowe pieniądze masz wilczy bilet w kosmos.

To za 20k dolca to poczekaj już, bo kupisz teraz, kiedy za kilka miesięcy nowe serię będą, co będą miały więcej mocy, bo zmniejsza się litografia.ewentualnie jak naprawdę ci się spieszy, to poczekaj na testy Gemini od AMD jak nie będzie nic dobrego. To kilka Tytan X albo 980Ti. Co do procesów to na początku next roku ma być nowa seria wysoko wydajnościówek od Intela.

To za 20k dolca to poczekaj już, bo kupisz teraz, kiedy za kilka miesięcy nowe serię będą, co będą miały więcej mocy, bo zmniejsza się litografia.ewentualnie jak naprawdę ci się spieszy, to poczekaj na testy Gemini od AMD jak nie będzie nic dobrego. To kilka Tytan X albo 980Ti. Co do procesów to na początku next roku ma być nowa seria wysoko wydajnościówek od Intela.

xD Polios szanuje Cię bo znasz się na sprzęcie ale jesteś komiczny :D. Nie ważne kto jaki budżet poda to ty i tak piszesz, żeby poczekał na amd haha xD. Normalnie to pomyślałbym, że trollowanie autora tego tematu odpowiadasz tym samym. Ale obawiam się, że ty to piszesz naprawdę co jeszcze bardziej mnie bawi. b769e5c99f9441e5bfd96687128eff71a75ba76a

A nVidia to co??? Psy???? Rozumiem że idioci ale oni też mają swoje prawa. I przyszłym roku mają wydać pascale. :D i ja też o nich mówię ;). Z serii 7xx i 2xx na 9xx i 3xx nie polecałem czekać, bo litografia pozostała ta sama. Ale tu się zmienia litografia. Ale to każdy sam oceni, czy chce czekać czy nie.

I nie jaki budżet, tylko jak jest poco czekać, bo nie polecę czekać komuś co chce kompa za 1-2tysiace, bo nic lepszego i tak nie kupi, ale za 8tys (choć tu jeszcze można o tym podyskutować) czy jak tu 20tys dolarów to chyba lepiej poczekać niż kupić coś teraz co nie starczy nawet na 2lata. (brak pamięci na ten przykład)

Jeśli dysponujesz taką kwotą to myślę że znajdziesz parę drobniaków na jakiegoś profesjonalistę który ci ten komputer złoży , zamiast pytać na publicznym forum , gdzie , jak by to ująć , nie zawsze wszystko jest zgodne z prawdą :)

Jeśli dysponujesz taką kwotą to myślę że znajdziesz parę drobniaków na jakiegoś profesjonalistę który ci ten komputer złoży , zamiast pytać na publicznym forum , gdzie , jak by to ująć , nie zawsze wszystko jest zgodne z prawdą

przecież na tym forum sami profesjonaliści są ;)

20.000$ ale w CS:GO

Za takie pieniądze to i megazorda Ci złożą :)

nieważne jakiego kompa złoży i tak nie użyje całej kwoty :D nawet jakby faktycznie poczekał na tego gemini co w grudniu ma być to kupując 4 takie. i inne best części nie wyda 20k dolarów ;)

xD Polios szanuje Cię bo znasz się na sprzęcie ale jesteś komiczny . Nie ważne kto jaki budżet poda to ty i tak piszesz, żeby poczekał na amd haha xD. Normalnie to pomyślałbym, że trollowanie autora tego tematu odpowiadasz tym samym. Ale obawiam się, że ty to piszesz naprawdę co jeszcze bardziej mnie bawi.

Jak on się zna na sprzęcie to ja jestem Święta Małgorzata.

Witam, poszukuje komputera do 20.000$ , który będzie mi służył do streamowania i grania jednocześnie na najwyższych detalach i najwyższej jakości przechwytywanego obrazu.

Poszukaj jakiegoś dobrego komputera za max. 10.000 zł. (chociaż to i tak kupisz całkiem dobrą maszynę). Przy takiej kwocie jest naprawdę dużo dobrych komputerów.

Moge wydać mnie, lub wiecej po prostu chce monstrum

20k $ hahahah sory oplułem monitor gdzie sprzedają pcty za walutę w grze ?

Poszukaj w innych tematach w tym dziale, albo na stronie PurePC, lub PClab, gdzie są rozpisane polecane zastawy do określonej kwoty.

Temat zamykam.