Witam,
dokładnie tak jak w tytule Planuję sprzedać swojego pc'tka i kupić konsolę, ale przydało by mi się jeszcze coś do pracy. Jest możliwe, żeby, załóżmy, za 500zł móc na nim komfortowo pracować?
Witam,
dokładnie tak jak w tytule Planuję sprzedać swojego pc'tka i kupić konsolę, ale przydało by mi się jeszcze coś do pracy. Jest możliwe, żeby, załóżmy, za 500zł móc na nim komfortowo pracować?
Takie coś to chyba koło tysiaka w mediaexpercie dość często są promocje na takie sprzęty, w zeszłym tygodniu matuli kupiłem lapka Asusa 4 GB ramu dysk 500 GB jakiś 2 rdzeniowy procek i zintegrowana grafa, do neta filmów i tekstu idealny i jeszcze 3 lata gwarancji za 999zł
Jakiś używany lapek najlepiej. Jeżeli to ma być edytor tekstu+internet to nawet za mniej niż 500zł dasz radę coś kupić.
Niby są te lapki za 900 zł lenovo chyba g30-50 czy jakoś tak z procesorami seri N, mój brat go kupił "do internetu" i pluje sobie w brodę. Bardzo mu go muli.
Witam,