Hejo, od wczoraj moj komputer przestal wykrywac klawiature genius leximate i220. Klawiatura dziala, po podlaczeniu do drugiego komputera. Inne klawiatury po podlaczeniu do tego komputera dzialaja. ;c
Komputer nie wykrywa klawiatury
Sprawdziłaś w każdym porcie USB?
Tak, w kazdym. W menadzerze urzadzen wyskakuje : unknown device
Może Ci gdzieś ta klawa upadla albo uderzylaś zlaczem USB od klawy o coś mocno ?
Albo jakiś wirus na kompie. Ja miałem kiedyś takiego, że mi myszki nie widziało.
reinstall driverow sprobuj
Nigdzie nie spadla, po prostu nagle system przestal ja wykrywac. ;o Sprobuje przeskanowac komputer, zobaczymy.
btw. Co do reinstalacji driverow, co mam dokladnie reinstalowac? ; o
dodam screena :
Moim zdaniem sterowniki padły. Przeinstaluj je . Możliwe, że jakiś błąd wystąpił. i to wszystko ;p
Moim zdaniem "Genius" się zbuntował ;/ musisz zmienić
Nic nie zmieniać tylko spróbować przeinstalować sterowniki...
Ale, ktore sterowniki? Jakie ._.
Spróbuj tego: http://drivers.softpedia.com/get/KEYBOARD-and-MOUSE/GENIUS/Genius-LuxeMate-i220-Keyboard-Driver-10.shtml
Zainstalowalam i nadal nic. Gdzies znalazlam notke, ze byc moze aktualizacja "windows update" moze pomoc?
Zawsze można spróbować
Jak mi czasem coś nie wykrywa to najczęściej resetuję kompa i gitara.
Ewentualnie mogłaś też grzebać w rejestrach i coś przestawić przypadkiem.
a może tak przywracanie systemu ^ ^ jak ma je włączone
Nie wiem czy ktoś wymienił, ale ja bym zaczął od sprawdzenia klawy pod innym komputerem.
@up
Klawiatura dziala, po podlaczeniu do drugiego komputera
Dobra tam, temat zamknac. Wywale to i po prostu kupie nowa. Moze umrzyla juz po miesiacach ciezkiej pracy przy moim boku :*
btw. Czas kupic logitecha ._.
Dzęęęęęęęękuje za chec pomocy \o/