Witam mój kolega jest niepełnosprawy i ma możliwość dostać dofinasowanie na komputer i mam pytanko do was czy komputer daje pefron czy oni daja dofinasowanie i można samemu kupić gdzie się chce bo prosil mnie żebym mu złozyl komputer do gier ale niewiem czy jest sens bo nieiwem czy on dostanie ten komputer czy bedzie mogł sam wybrać
Komputer Pefron
Jeżeli dostanie dofinansowanie to idź na forum purepc.pl lub frazpc.pl oni złoża Ci coś najlepszego w tej cenie.
Jeżeli nie to kupcie zestaw na Techplanet.pl [zestaw Techowy] oni mają najlepiej poskładane aktualnie. Gotowce z internetów poskładają.
Co do pefronu sam się dowiedz
Chodzi pewnie o fakture proforma... musisz taka fakture dostać od sklepu i zanieść do urzędu (tam gdzie się tym zajmują).
Następnie poczekać na "swoją" kolei i gdy przyjdzie czas zakupić komputer (w wcześniej podanym sklepie).
podobnie jak up mówi idziesz do sklepu, wybierasz komputer, dostajesz fakturę, zanosisz im ją a później oni na podane konto opłacają kompa i dostajesz tele ze sklepu, że komp jest do odebrania. Mój kuzyn jest też niepełnosprawny i czekał na opłacenie kompa 2 tyg. Prawdopodobnie jest też limit, on akurat dostał 2 tyś. a resztę dopłacili jego rodzice.
Witam mój kolega jest niepełnosprawy i ma możliwość dostać dofinasowanie na komputer i mam pytanko do was czy komputer daje pefron czy oni daja dofinasowanie i można samemu kupić gdzie się chce bo prosil mnie żebym mu złozyl komputer do gier ale niewiem czy jest sens bo nieiwem czy on dostanie ten komputer czy bedzie mogł sam wybrać