Komputer pod BF3

Chciałbym sobie złożyć nowy komputer, który spokojnie uciągnąłby Battlefielda 3. Niestety nie mam zbyt wiele kasy i chciałbym to zrobić jak najmniejszym kosztem. Oto moja propozycja:

Procesor: Intel Core i3-3220

Płyta główna: Asrock Z77 Pro3

RAM: 8 GB DDR3 1600 MHz Kingston HyperX lub inny w podobnej cenie

Karta graficzna: Club3D Radeon HD7850 1 GB

Zasilacz: OCZ 550 W

Dysk: WD 1 TB

Napęd: LG

Dodam, że interesują mnie tylko nowe części. Do tego chciałbym dokupić monitor LED oraz jakąś dobrą klawiaturę. Co myślicie o tym zestawie? Czy da radę pograć w Battlefielda na Medium/High na multi tak, aby fpsy nie spadały poniżej 60?

Zapodaj jaką sumką dysponujesz na wszystko.

Sama jednostka maksymalnie do 2500 PLN. Monitor liczyłem około 600 PLN, gdyż chciałbym 23-24 cale 2 ms, oraz klawiaturę 100 PLN. Jak na razie chce się skupić na jednostce centralnej.

Do tej ceny możesz złożyć sprzęt tak aby BF3 na ULTRA hulał przy 60 klatkach. Jak nikt mnie nie wyprzedzi to złoże zachwilkę.

Złożyłbym ale nie mogę wejść na morele.net strasznie długo ładują mnie się strony :x. Radeon 7850 powinien spokojnie pociągnąć.

Ja się bardziej martwiłem procesorem.

Jakaś dobra i5 powinna do tego spokojnie wejść.

http://www.kombo.kra...c3d2fb48.htm#md jak w pysk strzelił 2500

a jak zamierzasz coś kręcić to najlepiej płytę asrock p67 pro3

Chciałbym sobie złożyć nowy komputer, który spokojnie uciągnąłby Battlefielda 3. Niestety nie mam zbyt wiele kasy i chciałbym to zrobić jak najmniejszym kosztem. Oto moja propozycja:

Procesor: Intel Core i3-3220

Płyta główna: Asrock Z77 Pro3

RAM: 8 GB DDR3 1600 MHz Kingston HyperX lub inny w podobnej cenie

Karta graficzna: Club3D Radeon HD7850 1 GB

Zasilacz: OCZ 550 W

Dysk: WD 1 TB

Napęd: LG

Dodam, że interesują mnie tylko nowe części. Do tego chciałbym dokupić monitor LED oraz jakąś dobrą klawiaturę. Co myślicie o tym zestawie? Czy da radę pograć w Battlefielda na Medium/High na multi tak, aby fpsy nie spadały poniżej 60?