Komputer- pytania!

http://www.morele.net/zasilacz-corsair-vs-550w-atx-80-plus-120mm-wentylator-eu-version-cp-9020050-eu-527951/

Za 230 zł masz Deusa modularnego 600w.

O !! Ten 550W mi odpowiada. A więc grafikę GTX460 podepnę na spokojnie- tak ? Złącza pasują itp. itd ?

Wszystko pasuje.

Tak nie ma problemu z podpięciem. Tylko pamiętaj, że najpierw musisz kupić zasilacz ! :P

No raczej !! Haha xD Bym się nawet bał xD Jutro dam "Lubię to" bo dziś wykorzystałem limit xD

Takie już końcowe, finałowe pytanie:

Co lepiej kupić żeby grać w gry typu BF3, WarZ, DayZ, Gta IV i te inne gry:

http://allegro.pl/acer-q6600-4gb-500gb-gf8600gs-lic-vista-i3464216780.html to, i wymienić kartę graficzną na HD7770 lub GTX460

Czy ten mój zestaw ? I wymienić w nim tą kartę graficzną, procesor i zasilacz ?

Czy na obu komputerach zagram w te w/w gry bez ścin ?

tutaj też musisz wymienić zasilacz bo widać że jest lipny.

No tak okej. Ale który jest lepszy do gier w/w przeze mnie ? Będą różnice FPS'ów ? Napaliłem się na te War Z i BF3 :D

Ten twój będzie wydajniejszy i za mniejsze pieniądze.

Dobra, ale nikt nie odpowiedział na moje przeszłe pytanie zasypane ziemią (xD)

Jak dokupie już te części (zasilacz, procek, karta graficzna) to zagram w BF3 i WarZ bez ścinek ? I na jakiej grafice ? (sory że tak pytam, ale to ważne. to moja pierwsza taka inwestycja)

Zależy na jakiej rozdzielczości, ale zagrasz ( jeżeli mowa tutaj o multiplayer ) to coś koło średnich. ( mówię tutaj o bf3 bo nie wiem jak z tym WarZ)

Czwarty raz te same pytanie. Jak dokupisz GTX460 to na średnich pograsz na pewno. HD7770 na moje oko jest mocniejszą kartą od GTX więc też nie powinno być problemu.

Cześć, jako iż to forum o grach MMO i doszły mnie słuchy że najlepszy serwis postanowiłem pobyć tu dłużej.

Jednak chciałbym zapytać o komputer, mianowicie... jeżeli mam 2x 2,5 GHz a kolega ma 2x 3.0 GHz to jaką to robi różnicę ? Będzie mniej FPS'ów ? Następne pytania będe zadawał w komentarzach pod tematem, z góry wielkie dzięki !!