Komputer sie wylacza

Witam.

Otoz moj problem pojawil sie ostatnio i jest zwiazany z komputerem ktory sie sam wylacza. Nie mam pojecia czym jest to spowodowane ale przypuszczam ze to za wysoka temperatura komputera na speedfanie pisze mi: 54c,73c,64c core:53c. Wczesniej nie bylo podobnych problemow dopiero gdy zaczelo sie lato komputer zaczol sie wylaczac, dodam ze wystepuje to tylko gdy np gram w jakas gre, gdy siedze na internecie lub slucham muzyki czekam po 4 godziny i nic a gdy zaczne mecz np w lolu to po 30 minutach zegnam sie z gra. Licze na to ze ktos powie mi jakie moga byc inne przyczyny oraz jak im zaradzic.

Z gory dzieki.

Przeczysc go i zmien paste. Mozesz tez otworzyc obudowe. Dzieki temu temperatura powienna nieco spasc.

Ja także mam ten problem, ale w innej postaci: Komputer wydaje dziwny dźwięk (jakby wyłączenia) potem łapie zawieche i trzeba go zresetować. Jednak zaradziłem temu, odczepiając kości RAM i przyczepienia na nowo. Mnie pomogło. (albo 1 kośc RAM nie pasuje do innych)

O losiu... ludzie, co wy piszecie...

Sam moze sobie chlop wyczyscic pcta. Wymien paste - to jest wazne. Dodaj wiatraczek do obudowy (albo go oczysc ^^). I nie otwieraj obudowy bo to jest glupie...

Witam.

Otoz moj problem pojawil sie ostatnio i jest zwiazany z komputerem ktory sie sam wylacza. Nie mam pojecia czym jest to spowodowane ale przypuszczam ze to za wysoka temperatura komputera na speedfanie pisze mi: 54c,73c,64c core:53c. Wczesniej nie bylo podobnych problemow dopiero gdy zaczelo sie lato komputer zaczol sie wylaczac, dodam ze wystepuje to tylko gdy np gram w jakas gre, gdy siedze na internecie lub slucham muzyki czekam po 4 godziny i nic a gdy zaczne mecz np w lolu to po 30 minutach zegnam sie z gra. Licze na to ze ktos powie mi jakie moga byc inne przyczyny oraz jak im zaradzic.

Z gory dzieki.