Komputer sie zawiesił

Witam wczoraj zdecydowałem sie przeinstalowac windowsa 7, gdy sie instalował wyszedłem z domu, nie było mnie może godzine. Gdy wróciłem ekran stał w miejscu z logo asus. Myślalem że restart pomoze lecz po parunastu restartach straciłem nadzieje. Najwiekszym problemem jest to że nie moge zainstalowc win jeszcze raz bo żadna kombinacja pzycisków nie działa, tylko Ctrl-Alt-Delete. Do Biosu tez nie chce wejsc. Resetowałem Bios poprzez takiej wtyki na płycie ale nic nie pomogło. czy mogła paść płyta główna, a może macie jakieś pomysły?

Komputer jest już bardzo stary i nie dziwił bym się ze sie może coś zepsuć ale dziwne że przy instalacji windowsa.

płyta- ASUS P5L-MX

Kata graf.-ATI Radeon hd4800

procesor-Inel core 2 duo 4300 1.8

2x 2gb ram ddr3

zasilacz- jakis FEEL III

Wyciągnij bateryjke z płyty na 10minutek i włóż znowu.Powinno pomóc. I nie zdziwiłbym się gdyby płyta się spaliła twój zasilacz to czarna lista.

Skro zrobił reset BIOS'u, to po co ma to robić po raz drugi? Daj sprzęt do przetestowania w jakimś serwisie komputerowym.

Ja bym obstawiał zasilacz. Szczególnie wątpliwej firmy. Potrafią uszkodzić pół komputera zanim same pójdą w diabły. Jeśli to możliwe to dobrze by było podpiąć inny i sprawdzić.

Tja, komp się odpalił ze spaloną płytą główną, jak się nie znasz to sie nie wypowiadaj plox.

Baterie wyciagłem na godz i nie pomogło nadal to samo. Nie mam drugiego zasilacza wiec nie sprawdze. Oddam go do serwisu w któryś dzień i napisze co jest nie tak.

Dzieki

Witam wczoraj zdecydowałem sie przeinstalowac windowsa 7, gdy sie instalował wyszedłem z domu, nie było mnie może godzine. Gdy wróciłem ekran stał w miejscu z logo asus. Myślalem że restart pomoze lecz po parunastu restartach straciłem nadzieje. Najwiekszym problemem jest to że nie moge zainstalowc win jeszcze raz bo żadna kombinacja pzycisków nie działa, tylko Ctrl-Alt-Delete. Do Biosu tez nie chce wejsc. Resetowałem Bios poprzez takiej wtyki na płycie ale nic nie pomogło. czy mogła paść płyta główna, a może macie jakieś pomysły?

Komputer jest już bardzo stary i nie dziwił bym się ze sie może coś zepsuć ale dziwne że przy instalacji windowsa.

płyta- ASUS P5L-MX

Kata graf.-ATI Radeon hd4800

procesor-Inel core 2 duo 4300 1.8

2x 2gb ram ddr3

zasilacz- jakis FEEL III