Komputer się zawiesza

Witam wszystkich.

Napiszę szybko, ponieważ nie wiadomo co mu strzela do głowy (komputer). Gdy gram jest wszystko git, żadnych problemów. Problem tkwi w tym, gdy chcę wyłączyć grę, to w PC słychać takie pyk i komputer dostaje momentalną zawieszkę i nie mogę niczym ruszyć. Przy używaniu przeglądarki nic się nie dzieję YouTube i inne wszystko mogę oglądać godzinami. Dodam, że dzieję się to w każdej grze.

Tylko przy wyłączaniu gier?

Domyślam się, że grasz na fullscreen - w ramach testów spróbuj włączyć grę w oknie, a potem ją wyłączyć. Najlepiej to zmienić w pliku konfiguracyjnym gry lub ewentualnie po jej uruchomieniu ALT + ENTER - daj znać jak wynik.

Też takie coś miałem (mam czasami) formacik tak myślę i przeczyść kompa zawsze nie zaszkodzi .

Witam wszystkich.

Napiszę szybko, ponieważ nie wiadomo co mu strzela do głowy (komputer). Gdy gram jest wszystko git, żadnych problemów. Problem tkwi w tym, gdy chcę wyłączyć grę, to w PC słychać takie pyk i komputer dostaje momentalną zawieszkę i nie mogę niczym ruszyć. Przy używaniu przeglądarki nic się nie dzieję YouTube i inne wszystko mogę oglądać godzinami. Dodam, że dzieję się to w każdej grze.