Witam.Tak jak w temacie mój komputer zaczął ostatnio źle się zachowywać.Zaczęło się to chyba od zmiany kości RAM na inne żeby zobaczyć czy działają.Po zmianie na domyślne kostki komp,po włączeniu nie dawał obrazu,gasł po 3 sekundach i włączał się ponownie.Wyjąłem baterię BIOSu na kilka minut,odpalam znowu,ustawiam BIOS na domyślne ustawienie(jedyne jakie miałem do wyboru).Wszystko działa chyba normalnie,ALE cały komputer muli jak szalony.Dla przykładu,odpalam Lola (PC pozwala mi grać na maksymalnych ustawieniach ze stałymi 70FPS)a Lol chodzi dziwnie.Przez 3sek chodzi 70FPS i zaczyna klatkować na 2-10sek i znowu 3sek normalnej prędkości.W ostatnio pobranej TERZE dzieję się tak samo (jedynie SMITE działa w miarę normalnie).Postanowiłem sprawdzić swoją specyfikację a tu patrzę i brakuje mi 2GB RAM (powinienem mieć 4).Przy próbie odpalenia kompa na jednej z kostek,PC działał 30sek i się wyłączył,przy drugiej zaczęła się dziać sytuacja w drugiej linijce tekstu.
@Update: Czasem nie wyświetla się część ikon w pasku zadań.Wszystko włącznie z przeglądarką chodzi taaaaak wooolno :c
Specyfikacja komputera:
Windows 7 64bit.
Intel Core 2 Duo 3.00GHz
4GB RAM
Geforce GTS 450.
2 stare dyski SATA i ATA po 80GB.