witam jako iż na olx znalazłem komputer nie daleko mnie za dość nie wielką cene
komputer miałby mi służyć do internetu i grania np w metina czy wowa sądzicie że warto go kupić ?
komputer miałby mi służyć do internetu i grania np w metina czy wowa sądzicie że warto go kupić ?
To jest oferta z jakiejś aukcji allegro. kopiuj wklej. "Firmowa pamięć RAM" - jakiej firmy? Nie podana firma zasilacza. Ja bym nie brał. po za tym nie za bardzo lubie procki od AMD.
ale jest gwarancja 2 lata wiec hmm dla takich podstawowych czynności to powinno być dobrze
Zasilacz pewnie firmy Modecom
Najnowsza karta, super procesor. Prawdziwy potwor! Sprawdz temat z kompami gotowymi na forum, bo ta oferta to kpina - dla gracza (jak jest reklamowany) to ten komputer na pewno nie jest. Procek idealny do podkrecania, ale zasilacz na to nie pozwoli, o ile nie spali całej reszty juz na wstepie.
Moim zdaniem komputer podziała z rok góra 2. Nie podkręcaj go gdyż 450w w na takim radku i procku to mało (sam mając 2 rdzenie i GTX 550 to musze mieć 550w).
Po przejżeniu informacji to ten komputer to takie małe ale. Ostatni na sockecie AMD 2+, karta APU (Pobiera moc z procesora)- Czyli zmora (Przynajmniej dla mnie) gdyż gdy karta zaczyna działać to dzieli moc procesora, dodatkowo nie przepadam za Radeonami gdyż mając 6850 chciałem go wyrzucić przez okno.
Także proponuje się zastanowić nad zakupem
Pozdrawiam
dziękuje wszystkim którzy wypowiedzieli się na ten temat do zamknięcia
TruePower
Dowaliles z zasilaczem do TOPowej jednostki starczy DOBRY 450w zasilacz (przy OC lepiej jest mieć 550W), a pamiętajmy że pobor maleje…
Dobry zasilacz 450W jest wstanie wiele uciągnać